2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجورى وقتى عاشقى :)

خیلی دوسش دارم  خیلی زیاد     ولی بعد سه سال  پی پردم  هیچی  مهمتراز‌ خودم   موفقیتم‌   حال  خوبم   نیست    ازدواج  کنی  شاید  نتونی  درستو   بخونی    مثل من   ک هنوز  منتظر  ی معجزم‌   ک بشه  بخونم 

منم خيلى درسم مهمه اما فكر اون نميزاره بريدم از زندگى هيچكارى نميتونم بكنم كارم شده گريه

اولش  شور شوقشو  داری   هعی با خودت   میگی  نامزد میکنم   فلان بهمان    بعد رفته  رفته   وسطاش     ب خودت  میای    کار از کار  گذشته   درس  نمی تونی بخونی  دیگه چاره ای  نداری   جز ادامه  دادن  بهت قول  میدم   ک  دلت  واسه درست  تنگت   میشه      اگه ب درس  علاقه  داری  بخون   دانشگاه  برک   بعد  اگه  طرفت  دوست  داشته  باشه   می مونه   ب پات  میشینه     ولی دانشگاه  برو  بعد  نامزد  کن      با گریه  دارم  مینویسم   چون خودم  دارم  می سوزم 

اولش  شور شوقشو  داری   هعی با خودت   میگی  نامزد میکنم   فلان ب ...

بميرم برات بخدا منم دارم گريه ميكنم خيلى حالم بده نميتونم بخونم ذهنم همش درگيرشه كاش نميومد كاش يكى يع راهى نشون ميداد كه درس بتونم بخونم از زندگى بريدم ديگه

اره اما تا كنكورم زمان زيادى نمونده اون هم دوسم داره و نميره ديگه موندم چكار كنم😭

من دوستم سال قبل کنکور عقد کرد همه میگفتن درسش خراب میشه اما شد۲۰۰وخورده ی تجربی همه چی ب خودت م مدیریت بستگی دارع

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔
الان توى درست موفق شدى؟ من حس ميكنم چاره اى جز انتخاب عشق ندارم چون فكرش نميزاره بخونم

آره موفقم. ولی واقعا نیاز احساسی و عاطفی دارم. عشق نیاز اساسی بشره نه همش درس درس درس

آره موفقم. ولی واقعا نیاز احساسی و عاطفی دارم. عشق نیاز اساسی بشره نه همش درس درس درس

اگه اشكال نداره شغلتو بگو

اره اما به نظرم اگه بعد موفقيت اتفاق بيفته بهتره وقتى تاحالا وارد رابطه نشدى نيازى ندارى اما وقتى وارد رابطه شدى تركش و درس خوندن خيلى سخته چون ذهنت به هم ميريزه 💔اول ادم بايد اولويتش خودش و درسش و هدفش باشه و درگير عشق نشه باور كن عشقى انتخاب ميكردى پشيمون بودى الان