malvado مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 603 عنوان خانمایی که موی بلند دارن ببان 139 بازدید | 12 پست من موهام تا شماره ۵ بلنده کی میرسه به ۹؟؟ 1402/10/05 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12507 برای من تا ۴ دوست دارم تا روی ران برسههه ولی همیشه موخوره میزنه مجبورم کوتاه کنم😶 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
malvado مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 603 برای من تا ۴ دوست دارم تا روی ران برسههه ولی همیشه موخوره میزنه مجبورم کوتاه کنم😶 ای بابا زیاد کوتاه نکن حیفه 😢من موهام بلند بود دستم بشکنه تا کنار گوشم کوتا کردم 🤦♀️
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2887 من موهام شماره 3 آرزومه برسم به شماره 5 🥲مامانم نمیزاره موهامو بلند کنمموهات تقریبا تا دوسال دیگه میرسه به شماره 9 اگه رشد موهات خوب باشه تا یه سال و نیم 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
قورررقوررر_۴۴۰۰ عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1704 من تقریبا ۲توروخدا بگین چیکار کنم رشد کنه من کامل تیغ زدم پارسال موهامو خیلی رشد کم
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12507 ای بابا زیاد کوتاه نکن حیفه 😢 من موهام بلند بود دستم بشکنه تا کنار گوشم کوتا کردم 🤦♀️ اره خیلی حیفه ولی نمیدونم برا موخوره چیکار کنم😔 آب برنج تو سایت گفتن زود بلند میکنه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
malvado مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 603 من موهام شماره 3 آرزومه برسم به شماره 5 🥲 مامانم نمیزاره موهامو بلند کنم موهات تقریبا تا دوسال ... وای خدا از دهنت بشنوه 😭چرا نمیذاره بلند کنی؟؟معمولا مامانا دوس دارن بلند باشع
malvado مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 603 من تقریبا ۲ توروخدا بگین چیکار کنم رشد کنه من کامل تیغ زدم پارسال موهامو خیلی رشد کم ای وای چه جراتی داشتی کوتا کردی
malvado مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 603 اره خیلی حیفه ولی نمیدونم برا موخوره چیکار کنم😔 آب برنج تو سایت گفتن زود بلند میکنه هرماه نوک گیری کن اینجوری مجبور نمیشی یهو ۵ سانت کوتاه کنی
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12507 هرماه نوک گیری کن اینجوری مجبور نمیشی یهو ۵ سانت کوتاه کنی ممنون امتحان میکنم موخوره گیری میگن بدتر میکنه راسته؟ مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2887 وای خدا از دهنت بشنوه 😭 چرا نمیذاره بلند کنی؟؟ معمولا مامانا دوس دارن بلند باشع کی گفته؟مامانم نمیزاره موهام از شماره 3 بلند تر بشه میگه اگه موهات رو بلند کنی بزرگتر بشی موهات می ریزهمن کلاس دوم بودم مامانم موهامو تیغ کامل زده بود تو مدرسه یکی از پشت مقنعه مو کشید آبرومو بردن 😐😂 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
malvado مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 603 کی گفته؟ مامانم نمیزاره موهام از شماره 3 بلند تر بشه میگه اگه موهات رو بلند کنی بزرگتر بشی موهات می ... لنتی اسمت آزیتا نیس؟منم ابتدایی یه همکلاسی داشتم کله اشو تراشیده بودن یبار از پشت مقنعه اشو کشیدن فهمیدیم 🤦♀️😂