mom_tired مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 3067 عنوان امتحان): 45 بازدید | 8 پست امتحان دینی دارم خوندم ولی انگار هیچی نخوندم💔🗿هیچی یادم نمیاد انگار مغزم اینا مطالب نخونده توبه شکستم🫀🙂 1402/10/05 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
follow_me_well عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 607 هماهنگه؟ امید وار ترین بودم آن هنگام که تنم آغوشته زخم و درد بود:))))
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2887 حالا به خوندنت ادامه میدادی شاید فردا یادت میومد 🥲 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 15685 من روانشناسی امتحان دارم بیخیال اگه خوندی حست الکیه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
mom_tired مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 3067 من روانشناسی امتحان دارم بیخیال اگه خوندی حست الکیه رواشناسی شنبه دارم 😐💔 شت توبه شکستم🫀🙂
mom_tired مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 3067 حالا به خوندنت ادامه میدادی شاید فردا یادت میومد 🥲 تمومش کردم دراز کشیدم بخوابم): توبه شکستم🫀🙂
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2887 تمومش کردم دراز کشیدم بخوابم): اگه خوندی احتمالا فردا یادت میاد 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))