2777
2789
عنوان

کلاس اولی هااااا کمککککککک

138 بازدید | 14 پست

خواهرم ۸ سالشه ولی کلاس اولمیره دیر رفت مدرسه یکم زبونش مشکل داره مثلا اسب رو نمیتونه کامل بگه باید بگه ا.   س.   ب.   اینجوری فهلا هم نبردیمش گفتار درمانی ولی هوشش خوبه پارسال مهد میرفته شعرها وسوره ها رو حفظ کرده

ولی امسال که ۴ ماه از شروع مدرسه گذشته هیچی یاد نگرفته توی خونه خیلی باهاش کار میکنم تکرار میکنخ بعد ۵ دقیقه ازش میپرسم نمیتونه بخونه 

هرروز جدول دوستی ها رو براش میخونم تکرار میکنه ولی وقتی میگم بخون درست نمیتونه بگه بعضیاشو میتونه بگه اصلا توی ذهنش نمیمونه

نمیدونم مشکل از چیه؟؟؟؟

شما چطوری با بچه هاتون کار میکنین؟؟؟؟مثلا روی چند ساعت؟؟؟؟دقیق میشه بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی کلمه اسبم نمیتونه کامل بخونه یا تو درسای جدید  گیر داره

ن صحبت کردنش منظورمه بعضی کلمات مثل اسب و بست و... نمیتونه پشت سرهم بگه مثلا س وسطش رو نمیگه زبونش نمیچرخه کلماتو خلاصه میکنه 

ولی میتونه اسب رو بنویسه ولی از کلاسش خیلی عقبه اللن اونا درس ز هستن این هنوز نمیتونه د .. م ...ن اینارو تشخیص بده

ببین مثلا میتونی  اول چند تا کلمه دو بخشی رو براش بنویسی یه حرفشو که  اشکال داره رو ننویسی  ازش بخواه خودش حدس بزنه اگه نتونست خودت بگو تا بنویسه 

یا خودت چند تا جمله آسون بنویس بگو مثلا دور  س را با رنگ قرمز   یا صدای م رو با رنگ آبی بکشه 

یا اگه نقطه ها رو یادش می‌ره  کلمه رو بدون نقطه بنویس  براش بخون اون نقطه هاشو بنویسه

ببین مثلا میتونی  اول چند تا کلمه دو بخشی رو براش بنویسی یه حرفشو که  اشکال داره رو ننویسی ...

ممنون حتما باهاش کار میکنم خودشم خیلی اذیت میشه چون میبینه یادنداره منم بعضی اوقات دعواش میکنم ولی وقتی یه کلمه رو یاد میگیره قشنگ ذوق زده شدنشو مییینم

ممنون حتما باهاش کار میکنم خودشم خیلی اذیت میشه چون میبینه یادنداره منم بعضی اوقات دعواش میکنم ولی و ...

میدونی کلاس اول کلا دوسه ماه طول می کشه تا بچه ها  روال کار بیاد دستشون بعدن کمتر اذیت میکنن منتها خواهر شما یه کم بیشتر طول می‌کشه 

یاد گیری رو تنوع بده و بهش انگیزه بچه ها برا جایزه رغبت بیشتری پیدا میکنن

واین که حتما بین کار باهاش بازی کن نذار خسته بشه

میدونی کلاس اول کلا دوسه ماه طول می کشه تا بچه ها  روال کار بیاد دستشون بعدن کمتر اذیت میکنن من ...

دقیق نمیدونم چیکارکنم اولین باریه میخوام با کسی درس کار کنم اصلا نمیدونم چجوری ؟؟؟؟مثلا یه روز فقط با د وکلماتی که د دارن شروع کنم روز بعد حرف جدید

یان کلا ترکیبی همینجوری کلمات رو بهش یادبدم

یا فقط روی همون جدول دوستی ها تمرکز کنم؟؟؟

دقیق نمیدونم چیکارکنم اولین باریه میخوام با کسی درس کار کنم اصلا نمیدونم چجوری ؟؟؟؟مثلا یه روز فقط ب ...

جدول دوستی ها  خیلی بهش کمک می‌کنه  تو کلمه رو بنویس بذار خودش بخش کنه بعد صدا کشی بعد از چند بار تکرار  بش بگو سریع بخونه

برا بعضی از صدا ها نشانه بذار مثلا ن بگو مثل نان  

جدول دوستی ها  خیلی بهش کمک می‌کنه  تو کلمه رو بنویس بذار خودش بخش کنه بعد صدا کشی بعد از ...

ممنون به نظرتون چون زبونش یکم‌درست نمیچرخه به اینم‌ربطی داره یا ن؟؟؟

ممنون به نظرتون چون زبونش یکم‌درست نمیچرخه به اینم‌ربطی داره یا ن؟؟؟

والا منم پسرم کلاس اول اینام فقط از رو تجربه خودم گفتم 

تو حتما از یه مشاور کمک بگیر خودت تنهایی نمیتونی مشکلشو حل کنی بلاخره اون از نزدیک خواهرتو می بینه بهتر می‌تونه  کمکت کنه