2777
2789
عنوان

جنسیت تو۱۲ هفتگی

146 بازدید | 21 پست

امروز رفتم ان تی ۱۲ هفتم کامل بوددکتر گف هنو دستگاه تناسلیش تشکیل نشده ولی احتمالا دختره چقد درسته ۱۲هفتگی انومالی جنسیتش تغییر نکنه کیا ان تی شون دختربود و درست دراومد 

وقتی بگن دختره یعنی هر دو‌تا جنسیتو‌در نظر بگیر 

بمن گفت دختر ولی حسم میگه پسره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما میشه از علائمتون بگین بچه سمت چپه شکمتونه یا راست 

من تهوع و بالا اوردن و ویار شدید ب انوع گوشت و تخم مرغ

چیزی هم هوس نمیکنم 

سوزش معده از ماه دوم 

نمیدونم کجاست 

تو ان تی بیشتر سمت راست و‌وسط میداشت دستگاهو

الانم حس میکنم وسطه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من تهوع و بالا اوردن و ویار شدید ب انوع گوشت و تخم مرغ چیزی هم هوس نمیکنم  سوزش معده از ماه د ...

منم ازماه دوم معده درد دارم اولش کباب و قورمه سبزی دلم میخاس ولی الان متنفرم از کباب و گوشت معده درد امونمو بریده هرچی میخورم دهنم تلخه حالت تهوع و استفراغم دارم بیشتر سمت چپ شکمم بلندتره ولی دکتر فقط سمت راستو سونو کرد 

بچه سمت چپ شکمم بود،حالت تهوع صبحگاهی زیاد داشتم وزنم پایین اومد موهام رشدش زیاد شد و دمای بدنم زیاد ...

من حالت تهوعم صبحا نیس الان از عصر به بعد ۳بار بالا اوردم ۴کیلو وزن کم کردم دمای بدنم اولاش زیاد بود یهو یجوری گر میگرفتم با تاب میموندم حیاط شکمم بعضی وقتا داغ میشد الانم بعضی وقتا پاهام گرمه بعضی وقتا سرده پوست پاهام خشک شده 

من حالت تهوعم صبحا نیس الان از عصر به بعد ۳بار بالا اوردم ۴کیلو وزن کم کردم دمای بدنم اولاش زیاد بود ...

احتمالا پسره،البته من ترشیجات می‌خوردم یک کیلو زغال اخته گذاشتم جلوم همش خوردم پاشدم😁

وقتی بگن دختره یعنی هر دو‌تا جنسیتو‌در نظر بگیر  بمن گفت دختر ولی حسم میگه پسره

به منم ان تی دوازده هفته و یک روز گفت احتمال قوی دختره ..

منم یک دختر داشتم و دوست داشتم این پسر بشه ..کلی گریه کردم 

انومالي گفت پسر 

البته الان پسرم پنج سال و نیمه است