2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید پدرشوهر بشه مثل هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست
روزی ۵ بار با این پسرش باید حرف بزنه اونم طولانی مدت بهش میگم فردا بریم خونه خودمون تو رختخوابمونم ...

حساسیت زیاد به خرج نده اولشه خودشون کم کم  خسته میشن البته هواست باشه ببین فقط حرف زدن سادست یا امر کردن و دخالت کردن و کنترل کردنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پدرشوهرم خیلی خاله زنکه متنفرم ازش

دقیقاااا پدر شوهر من یه ادم بد اخلاقه وعصبی و خاله زنکه 

خیلی از دست کاراش و حرفاش ناراحتم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
حساسیت زیاد به خرج نده اولشه خودشون کم کم  خسته میشن البته هواست باشه ببین فقط حرف زدن سادست یا ...

والا نمیدونم چی میگن آخه هرچی فکر میکنم دوتا آدم که سال ها همو ندیده باشن انقدر حرف ندارن که اینا دارن

دقیقاااا پدر شوهر من یه ادم بد اخلاقه وعصبی و خاله زنکه  خیلی از دست کاراش و حرفاش ناراحتم

همدردی خواهر خدا منو ببخشه  لی آرزوی مرگش دارم خیلی فضوله میخواد از کارات سر دربیاره بدم میاد ازش

همدردی خواهر خدا منو ببخشه  لی آرزوی مرگش دارم خیلی فضوله میخواد از کارات سر دربیاره بدم میاد ا ...

اره منم مثل شما میگم کاش میشد میمرد 

درسته ادم نباید به مرگ کسی راضی باشه 

ولی خب بعضی ادما یه رفتارها و اخلاق های بدی دارن

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
اره منم مثل شما میگم کاش میشد میمرد  درسته ادم نباید به مرگ کسی راضی باشه  ولی خب بعضی ا ...

دقیقا همش میخواد سر از کار عروساش دربیاره منن انقد بدم میاد از اخلاقش ها هر وقت میبینمش اون روزم خرابه آدم بی مغز بی عقل مسخره 

دقیقا همش میخواد سر از کار عروساش دربیاره منن انقد بدم میاد از اخلاقش ها هر وقت میبینمش اون روزم خرا ...

ااره واقعا میدونم چی میگی عزیزم 

باز پدرشوهر من خیلی عصبیه باهمه تاحالا دعواکرده فحش میده با شوهرم اینقدر بد رفتاری میکنه کلا منم هروقت میبینمش میگم کاش زودتر برم خونمون

والا نمیدونم چی میگن آخه هرچی فکر میکنم دوتا آدم که سال ها همو ندیده باشن انقدر حرف ندارن که اینا دا ...

چرا حساس نباشی. و فقط دوستانه بپرسی خودش کم  کم بهت میگه چی میگفت.  و از حرفاشونم تا حدودی میتونی متوجه بشی

ااره واقعا میدونم چی میگی عزیزم  باز پدرشوهر من خیلی عصبیه باهمه تاحالا دعواکرده فحش میده با ش ...

چند سالشه این ۷۸ سالشه انقدم سر حال که نگو تازه شوهرم رو دوست ندارن خودش میزنه موش مردگی که وقتی کار دارن شوهرم انجام بده ولی من شناختمش خیلی بدم میاد ازش همش میگم زندکی بدون وجود این آدم برام چ شکلیه

چند سالشه این ۷۸ سالشه انقدم سر حال که نگو تازه شوهرم رو دوست ندارن خودش میزنه موش مردگی که وقتی کار ...

60 سالشه اره اینم خیلی سرحاله یذره موهاش نریخته فقط یکمی سفید شده 

واای عزیزم ان شاءالله خدا بهت کمک کنه چقدر سخت 🥴🥴

اسی چکار کردی با پدر شوهرت ما که خونه خریدیم رفتیم از اونجا درست اونجا خونمون موقعیتش خوب بود مرکز شهر بود  ولی از دستشون خسته شده بودم     کلا کنارخانواده شوهر سخته زندگی  دیگه دور شدم ازشون انشالله  تو هم راحت شی از شر اونا