mari01m مدیر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 297 عنوان رگمو زده بودم جاش مونده | مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 32 پست بعضی موقع استینم بالا میره و بقیه میبیننشو باعث میشه زیادی بهش توجه شه و بعضیا میپرسن راجبشبنظرتون اگه بخوام باند پیچی کنم مچ دستمو بعد بگم همینطوری کردم بقیه چ فکری میکنن؟چطوری پنهونش کنم؟ 1402/10/05 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیرا۱۳۷۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3888 وقتی میری جاییاز این تتو موقتا بزناز اینا که باید بشوریش تا پاک بشه کاربر سال ۹۶
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11055 ولی از من میپرسن خب چرا باید جواب بدی جواب سر بالا بده نشون بده خوشت نمیاد ازین سوالات شخصی شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
mari01m مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 297 نه بدتر میشه نکن شاید بعدها رفتی عمل کردی تنیز برات درست کردن اصن شرایطشو ندارم خودمم ولی از یه طرفم دلم نمیخواد پاک شه واسه خودم ک گذشتمو یادم بمونه با این زخما و یه جورایی مث یه یادگاری میمونه برام ولی دلم نمیخواد بقیه ببیننش ک احساس ترحمشون برام گل کنه یا بخوان نصیحت کنن یا هرچیزی ک به ذهنشون میرسه رو بگن
رقصبادبادک عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 459 من میتونم یه کرم بهت پیشنهاد بدم اگر خواستی از یه شرکت معتبر خواستی اطلاع بده
mari01m مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 297 خب چرا باید جواب بدی جواب سر بالا بده نشون بده خوشت نمیاد ازین سوالات شخصی اکثرا نگاشون میکنم و جواب نمیدمولی خب حس ترحمشون گل میکنه واسم
آیسان_گلزار عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 2797 مال منم جاش مونده برام مهم نیست هر کیم میپرسه نگاش میکنم جواب نمیدم ول میکنن یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان 🌺🌺🌺 https://www.karzar.net/136819
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11055 اکثرا نگاشون میکنم و جواب نمیدم ولی خب حس ترحمشون گل میکنه واسم من باهاش کنار اومدم بحرحال با عمل نمیشه پاکش کرد مال من جای حساسیع ممکنه مشکل حرکتی ایجاد بشه ن ریسک عمل رو قبول کردم تتو هم ک نمیشه زد شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
dor_banoo عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 4272 میشناسم کسی رو که با لیزر تا حدودی بهترش کرداگه میخوای اسم دکترشو بپرسم برات؟ لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
نفس۳۱۷۵۶ عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2434 زل بزن توچشمشون و ب شما ربطی نداره دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃