2789
عنوان

میگرنیا بیان🥲😓

126 بازدید | 9 پست

چن ساله دارو میخوردم برای میگرن خداروشکر کاملل خوب شدم

الان ترک کردم. اخریشم نصفه میخورم

دارم میمیرم از سر درد. صدای گوشی هرکس بلند باشه حالم خیلی بد میشه

اومدم تو اتاق لامپو خاموش کردم درم بستم😫چیکار کنمممم

برای اینکه یهو شاید باردار بشم داروهارو قط کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم منم سالهای زیادی از ۵ سالگیم میگرن شدید داشتم تا ۲۶ سالگی ببخشید من از درد یه کاسه استفراغ میکردم.خیلیم دارو‌خوردم اما چندتا چیز رعایت کردم خوب شدم اول اینکه در اسرع وقت برو‌حجامت کن اصلنم درد و ترس نداره.دوم اینکه مراقب ساعت خوابت باش کم خوابی نداشته باش.سوم اینکه من ۶ ماه تمام صبح ها به جای پنیر ارده کنجد و شیره توت میخوردم این کم‌خونیمم خوب کرد.چهارم اینکه آب کافیم بخور.پنجم اصلا فست فود و غذاهای کنسروی نخور.ششم از استرس دور‌باش من فقط شبی که بدونم فرداش کار استرسی دارم یه قرص نورتریپتیلین ۱۰ میخورم همین.هفتم ورزشم خوبه.هشتم گرسنه هم‌نمون نهم یه لیست از غذاهایی که میگرنو شدید میکنه تو نت هست اونو‌ سرچ کن اونا رو نخور.دخترم میدونم لیستم طولانیه اما خبر خوب اینه که من این کارارو قبل حجامتم می کردم تا میگرنم کمتر شه و میشد اما خدا روشکر بعد یه بار حجامت کاملا خوب خوب شدم الان فست فودم بخورم سردرد ندارم مگر بی خوابی و گرسنگی بکشم

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
سلام عزیزم منم سالهای زیادی از ۵ سالگیم میگرن شدید داشتم تا ۲۶ سالگی ببخشید من از درد یه کاسه استفرا ...

مرسی عزیزم چقدر خوب که. رعایت میکنی حقیقتش من اصلا رعایت نمیکنم🥲

کجاتو حجامت کردی؟ 

من نورتریپتلین ۲۵ میخوردم خیلیی خوب بودم😭

مرسی عزیزم چقدر خوب که. رعایت میکنی حقیقتش من اصلا رعایت نمیکنم🥲 کجاتو حجامت کردی؟  من نورتر ...

من بین دو‌کتفمو اما اگر پیشانی رو‌حجامت کنی خیلی بهتره جاشم نمی مونه نترس عسل بمال

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.