2777
2789
عنوان

به نظرتون خزه؟؟😕

242 بازدید | 23 پست

من از حدودا ۱۵ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه لنز میزارم تقریبا شیش ماه یه بار لنز میگیرم چشای خودم نازه ولی با لنز خیلی قیافم شیک میشه مثلا طوسی عسلی بیشتر میزارم همه میگن خیلی بهم میاد اما توی تاپیک های یه سری ها خوندم که خزه دیگه کی میزاره و اینا گفتم ببینم کسی هست که لنز بزاره یا فقط منم این وسط 😑

مگه چشم‌خودت چشه، من لنز طبی میذارم و آرزو دارم ازش خلاص بشم، تازه بیرنگ میذارم، با اینکه با رنگشم بود

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعصی لنزا تابلوئه

ولی بعضیاش طبیعیه انگار رنگ چشم خود طرفه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عکستو بزا ببینم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یبار یکی تاپیک زد ک یبار تو مغازم ک بودم برام خواستگار اومد و اون روز لنز داشت.

گفت زنگ زدن و قرار خواستگاری گذاشتن.

وقتس اومدن خونه من با چشم خودم بودم، ک پسره و مادرش وقتی دیدن عههه چشاش رنگی نیست بهش گفتن ت باید میگفتی لنز گذاشتی.

و رفتن

یبار یکی تاپیک زد ک یبار تو مغازم ک بودم برام خواستگار اومد و اون روز لنز داشت. گفت زنگ زدن و قرار ...

چه معیارهای عاقلانه ای دارن مردم... رنگ چشم!😵‍💫

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

فکر نمی‌کنم لنز خز باشه

مخصوصا وقتی طبیعی جلوه کنه 

من خودم خیلی دوس دارم ولی تاحالا نذاشتم😂🤦‍♀

فرصتش  پیش بیاد یه بار امتحان میکنم

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️