2777
2789
عنوان

دردودل بعد کاتم🖤

105 بازدید | 11 پست

گفت خونوادش قطعا با ازدواجمون مخالفت میکنن و باید بین من و خونوادش یکی رو انتخاب کنه و بهتره همین الان تمومش کنه تا وابسته تر نشیم ... دلیلشم گذشته منه ک قبلا ازدواج ناموفق داشتم.

یک ماه و نیم باهم بودیم ولی روی سی بار قرار گذاشتیم کلی جا رفتیم صدتا گل برام خریده کلی لباس و کادو و ساعت... انگار واقعا نامزدش بودم همین مدت کوتاه...

دلتنگشم یعنی میشه بیاد؟! 

اخه مگه گناه من چیه ک اون ازدواج اجباری نشیت تو شناسنامم و عشقم باید تک پسر با چهارتا خواهر باشه که صدجور مخالفت کنن...

کاش جا نمیزد کاش میجنگید شاید من ارزش جنگیدن نداشتم🖤

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موقعی که اومد جلو نمی‌دونست تو ازدواج ناموفق داشتی؟ این فقط اومد بازیت بده و بره

گفت مهم نیست برام اخرشم گفت برای من مهم نیست ولی خونوادم مخالفن

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
گفت مهم نیست برام اخرشم گفت برای من مهم نیست ولی خونوادم مخالفن

ببخشید ولی چرت محض خودش نخواست

دایی من مجرد بود و ته تغاری، زنداییم یه ازدواج ناموفق داشت و ۷ سال ازش بزرگتر بود یه پسر هم از شوهر قبلیش داشت مامان‌بزرگ و خاله هام مخالف کردن گفت هیس زندگی خودمه خودم تصمیم میگیرم اگر بخواین دخالت کنین خودم و میکشم الانم زنشه یه پسر هم براش آورده.

بهونش بوده ک وقت بگدرونه بعدم بره اینا ازدواجی نیستن یه مشت حقه بازن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤