2777
2789

اگه مجرد باشی و با مرد مطلقه ازدواج کنی بنظرم کار اشتباهیه 

ارزش خودتو میاری پایین 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

ازدواج با مرد مطلقه بنظرم خوب نیست 

چون خانم ها بخاطر مسایل کوچیک از همسرشون جدا نمیشن بیشتر خانم های ک جدا میشن شوهرا شون یا پرخاشگرن 

یا خیانت کار  

البته این نظر شخصی منه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من🖐️

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

عمه من مطلقه بود(شوهراولش زن میاورد تو خونه)...با یه مرد مطلقه ازدواج کرد(اونم معتاد از اب درومد)!!

باید از زن اولش بپرسین ک چرا جدا شده

معمولا خانوما تا کارد ب استخونشون نرسه جدا نمیشن،،،پس غیرمستقیم یکیو بفرستین از زیرزبون زنش بکشه چرا جدا شده

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
تعریف میکنی

من وهمسرم مطلقه بودیم تو مجازی هم اشنا شدیم.. ایشون بخاطر خیانت همسرشون طلاق گرفته بودن نزدیک 2 سالم هست خداشاهده هیچ اخلاق بدی ازش ندیدم منطورم اصلا اهل خیانت ودروغ نیست.. من چون عین خودش طلاق گرفتم شرایط همو میفهمیم.. عیبش شاید ی وقتایی ک من سرش غر بزنم فقط عصبانی بشه همین چیز بدی ندیدم ازشون

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷