2789
عنوان

اقدام

919 بازدید | 14 پست

سلام من ۴ سال اقدامم همسرم مشکل مورفولوژی و دی اف ای داره  با اصلاح سبک یکم بهتر شدولی نه اونقدر که طبعیی باردار بشم خودمم کیست سه سانت اندومتریوز و یکمم چسبندگی لگن دارم  نمیدونم الان چیکار کنم که بارادر بشم نمیدونم برم اصلاح سبک بگیرم از ماما یلدا یا یه طب سنتی برم  تو اصفهان یا برم دکتر و جراحی کنم  و ای وی اف کنم)قبلا۱ بار ای یو ای و ای وی اف انجام دادم منفی شد )یه راهنمایی میکنین سنم داره بالا میره دلم مامان شدن میخاد😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون دلم گرفته خیلیی چرا هرسال روز مادر من باید اشک بریزم😔😔

بمیرم برا دلت 

من یه پسر دارم دومی رو باردار نمیشم 

ذخیره تخمدانم خیلی کمه یائسگی زودرس میگیرم اگه باردار نشم

خیلی سخته میفهمم حالتو 

میگم من راجب پیج خانم تاجیک شنیدم دیدین پیجشو

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

بمیرم برا دلت  من یه پسر دارم دومی رو باردار نمیشم  ذخیره تخمدانم خیلی کمه یائسگی زودرس ...

عزیزم ژل رویال هم استفاده کردین شما؟ برا ذخیره کم خوبه  از جای که اصل خوبه بگیرین. ماماهای تاجیک این ماما یلدا فقط میدونم کارشو دیدم خویه میگن ولی دودلم

عزیزم ژل رویال هم استفاده کردین شما؟ برا ذخیره کم خوبه  از جای که اصل خوبه بگیرین. ماماهای تاجی ...

نه فداتشم از کجا بگیرم اتفاقا همش درگیرم کجا بگیرم

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

ببخشید شما چجوری تونستین دی اف ای رو کم کنین؟ برای همسرم عددش ۳۶ بود، مکمل و امپول استفاده کرد بدتر ...

من خیلی دارو خورد اثر نداشت قند شگر و مواد کارخانه رو حذف کردیم فست فود حذف کردیم  در کنار دارو ها یکم تغیرر کرد ولی بازم جا داره مردا خیلی اذیت میکنن برای درمان🫠

من خیلی دارو خورد اثر نداشت قند شگر و مواد کارخانه رو حذف کردیم فست فود حذف کردیم  در کنار دارو ...

کیسه یخ استفاده میکرد هر شب  از ۳۱ امد۲۱ ولی دیگه رعایت نکرد ازمایش هم نرفت😑😑😑