2777
2789
عنوان

دوس پسر عوضی

1027 بازدید | 36 پست

بچه ها من یه مدت‌حدود ۳ _۴ ماه با یه پسری توی یه جا کار میکردم و بعد یه تایمی‌ یه برنامه ای بود که همکارا بیرون‌از محل کار همو میدیدم و ایشون‌اون‌روز خیلی با من‌معاشرت کردن و ازم خواستن یه بار دیگه همو بیرون از محل کار ببینیم و منم به خاطر اینکه از همون اول بهش علاقه داشتم و احساس میکردم واقعا تایپمه چه ظاهری چه اخلاقی فورا قبول کردم‌و بعد حدود ۲ روز ما توی ماشین قرار گذاشتیم و حدود ۱ ساعت از مسائل مختلف صحبت کردیم و توی همون‌تایم‌یه اشاره هایی به علاقه به رابطه جنسی کرد اما من‌احمق به خاطر علاقه ای که بهش داشتم‌نادیده گرفتم و خلاصه اومدم‌خونه و بعد چن روز چت

شروع کرد به فرستادن گیفای مستهجن و درخواست نود.‌منم‌همونجا بهش گفتم من واقعا از این‌کار خوشم‌نمیاد ولی گوش نکرد و ادامه داد و منم بلاکشون‌کردم‌به طوری که تمام‌راه های ارتباطی بسته شد.( محل کارم‌اصلا امکان ارتباط  و صحبت وجود نداشت) تا اینکه ۴ ماه گذشت و ایشون‌به واسطه رفیقشون‌دوباره با من ارتباط برقرار کردن  و قول دادن که خودشونو تغییر دادن  و بعد چن روز چت چون‌خودم واقعا تغییرشونو احساس کردم و منه خره احمقم‌چون‌دوسش داشتم‌قبول کردم‌یه شانس دیگه بهش بدم و یه باره دیگه همو‌ببینیم و خلاصه منو به یه کافه دعوت کردن که‌اسمشو زیاد شنیده بودم و مرکز شهر و جای شلوغیم‌بود ولی وقتی رفتم‌هیچکس تو کافه نبود و خلاصه من بهشون گفتم‌اینجا همیشه انقد خلوته ؟‌اونم‌گف یکم‌دیگ شلوغ میشه و این داستانا و منم‌ نشستم و حرف زدیم و تو این‌تایم واقعا منو جذب خودشون کردن.

بعدش از من‌خواست بغلش‌کنم‌و منم‌گفتم.اگه واقعا یه بغله  و جلوتر از حدتون نمیرین مشکلی‌نداره( اینجام بگم‌من‌عاشق بغلم و واقعا اینکه دست رد به بغل کردن بزنم برام کار سختیه )اونم‌گف اره فقط یه بغل وخلاصه رفتم بغلش و شروع کرد به لمس نواحی حساس بدنم و اون کافه ام ک‌ ما رفته بودیم‌دو طبقه بود و طبقه دومش هیچکی حتی خدمه هم‌نبود خلاصه من به زور خودمو از بغلش کشیدم بیرون ولی بازم کاره خودشو کرد و دستشو کشید رو اونجایی که نباید:) بعدشم خداروشکررر مامانم زنگ زد منم‌ پیچوندم و فقط فرار کردممم

حالا فقط بگین چجوری اینو بفرستم بره یه جوری که دیگه برنگرده مرتیکه روانیه مریض وای عصبانی شدم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه دیگه با پسرا دوست نشی  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

خیلی خطرناکه این😭😭😭😭مواظب خودت باشیااااااااااااااااااااااااا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖