2777
2789
عنوان

پیام نامزدم

319 بازدید | 24 پست

سلام

با نامزدم داشتیم پیام میدادیم یدفعه جواب نداد رفت، حالا دیدم ایتا تا نیم ساعت بعدش انلاین شده بوده، چون باژذیدش زده بود 

حالا هم خابه مطمینم...پیاممو حذف کردم

بنظرتون کارم درست بوده؟؟؟ بی توجهیش رو میرسونه دیگ درسته؟؟؟ اگ اره الان که زنگ زد چی بهش بگم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر نده منم ممکنه یهو درحال چت باشم ی اتفاق بیوفته دیگه بعدش یادم بره داشتم پیام میدادم یا یهو توی ی اپلیکیشن دیگه ی پیام بیاد برم اونطرف دیگه فراموش کنم به یکی دیگه پیام میدادم و اصلنم قصدم بی توجهی نیستا!!

بزار وقتی زنگ زد تصمیم بگیر ک چیکار کنی، هنوز نمیدونی چرا جواب نداده  شاید اتفاقی افتاده یا کا ...

اخه اونموقع که پیام میدادیم ساعت ۳ ربع کم و اینا بود...۳ هم از سرکار مرخص میشه...دیدم از یه پیام رسان دیگه۳و نیم انلاین شده بوده

۱۰ماهه، یعنی بهش نگم اصلا؟؟ ب رو خودم نیارم

عقدید؟؟ یا نامزد

بعد اینکه اگر میخای بهش بگی با حالت اروم و ملایم بگو

غر بزنی یا با عصبانیت تجربه نشون داده مردا توجهی نمیکنن

حالا اول ببین زنگ میزنه اصلا 

زنگ که میزنه ارع 

اینم بگم اونموقع هم که پیام میدادیم ساعت ۳ ربع کم و اینا بود...۳ هم از سرکار مرخص میشه...دیدم از یه پیام رسان دیگه۳و نیم انلاین شده بوده

عقدم

بذار ی چیزی بگم. سعی کن زیاد حساس نباشی روکاراش اینکه کی انلاینه کی نیست

چون فقط خودتو اذیت میکنی و رابطتون تحت تاثیر قرار میگیره

من هر دفه کنکاش کردم تو رفتار نامزدم پشیمون شدم چون فقط ذهن خودمو درگیر میکردم

بذار ی چیزی بگم. سعی کن زیاد حساس نباشی روکاراش اینکه کی انلاینه کی نیست چون فقط خودتو اذیت میکنی و ...

وای دقیقاااا، این چیزا خیلی تحت تاثیر قرارم میده، خبلی منو میریزه بهم

طوری ک میزنم زیر گریه و حالم از این رو ب اون رو میشه

بذار ی چیزی بگم. سعی کن زیاد حساس نباشی روکاراش اینکه کی انلاینه کی نیست چون فقط خودتو اذیت میکنی و ...

این ک چرا بم بی توجهی میکنه و چرااون کارو کرد، نکرد

چرا زنگ زدم قطع کرد روم، چراانلاینه و جواب نمبده

این حرکاتو که میبینم حس میکنم بی اهمیتم میدونه و بی توجهی میکنه نسبت بم

بارهاو بارها هم بهش گفتم که بدم مباد

وای دقیقاااا، این چیزا خیلی تحت تاثیر قرارم میده، خبلی منو میریزه بهم طوری ک میزنم زیر گریه و حالم ...

و همچین منوهم 

من ادم حساسیم 

و چون نامزدمو دیر ب دیر میبینم 

کوچکترین رفتاری ازش ببینم مجازی

میزنم زیر گریه

سعی میکنم غر نزنم بهش 

ولی خب دست خودم نیست

گاهی پیامموسین میزنه دیر جواب میدا میریزم بهمممم