shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 عنوان پیام نامزدم 319 بازدید | 24 پست سلامبا نامزدم داشتیم پیام میدادیم یدفعه جواب نداد رفت، حالا دیدم ایتا تا نیم ساعت بعدش انلاین شده بوده، چون باژذیدش زده بود حالا هم خابه مطمینم...پیاممو حذف کردمبنظرتون کارم درست بوده؟؟؟ بی توجهیش رو میرسونه دیگ درسته؟؟؟ اگ اره الان که زنگ زد چی بهش بگم؟؟؟ 1402/10/05 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozina21 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 576 چن وقته نامزدید؟؟ همیشه اینطوریه؟ ولی ب نظرم زیاد غر نزن بذار یکم بگذره ببین چطور میشع
طلا_مطلی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 2986 گیر نده منم ممکنه یهو درحال چت باشم ی اتفاق بیوفته دیگه بعدش یادم بره داشتم پیام میدادم یا یهو توی ی اپلیکیشن دیگه ی پیام بیاد برم اونطرف دیگه فراموش کنم به یکی دیگه پیام میدادم و اصلنم قصدم بی توجهی نیستا!!
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 بزار وقتی زنگ زد تصمیم بگیر ک چیکار کنی، هنوز نمیدونی چرا جواب نداده شاید اتفاقی افتاده یا کاری پیش اومده اول توضیحاتش و بشنو اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 چن وقته نامزدید؟؟ همیشه اینطوریه؟ ولی ب نظرم زیاد غر نزن بذار یکم بگذره ببین چطور میشع ۱۰ماهه، یعنی بهش نگم اصلا؟؟ ب رو خودم نیارم
girlefat عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 21 شاید خوب اتفاقی افتاده جواب نداده اول بپرس چیشده به صورت تلبکارانه نه معمولی بعد دیدی اتفاقی نبود🔪🔪🔪تقدیم به عشق بهت
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 بزار وقتی زنگ زد تصمیم بگیر ک چیکار کنی، هنوز نمیدونی چرا جواب نداده شاید اتفاقی افتاده یا کا ... اخه اونموقع که پیام میدادیم ساعت ۳ ربع کم و اینا بود...۳ هم از سرکار مرخص میشه...دیدم از یه پیام رسان دیگه۳و نیم انلاین شده بوده
rozina21 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 576 ۱۰ماهه، یعنی بهش نگم اصلا؟؟ ب رو خودم نیارم عقدید؟؟ یا نامزدبعد اینکه اگر میخای بهش بگی با حالت اروم و ملایم بگوغر بزنی یا با عصبانیت تجربه نشون داده مردا توجهی نمیکنن
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 عقدید؟؟ یا نامزد بعد اینکه اگر میخای بهش بگی با حالت اروم و ملایم بگو غر بزنی یا با عصبانیت تجربه ... عقدم
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 حالا اول ببین زنگ میزنه اصلا زنگ که میزنه ارع اینم بگم اونموقع هم که پیام میدادیم ساعت ۳ ربع کم و اینا بود...۳ هم از سرکار مرخص میشه...دیدم از یه پیام رسان دیگه۳و نیم انلاین شده بوده
rozina21 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 576 عقدم بذار ی چیزی بگم. سعی کن زیاد حساس نباشی روکاراش اینکه کی انلاینه کی نیستچون فقط خودتو اذیت میکنی و رابطتون تحت تاثیر قرار میگیرهمن هر دفه کنکاش کردم تو رفتار نامزدم پشیمون شدم چون فقط ذهن خودمو درگیر میکردم
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 بذار ی چیزی بگم. سعی کن زیاد حساس نباشی روکاراش اینکه کی انلاینه کی نیست چون فقط خودتو اذیت میکنی و ... وای دقیقاااا، این چیزا خیلی تحت تاثیر قرارم میده، خبلی منو میریزه بهمطوری ک میزنم زیر گریه و حالم از این رو ب اون رو میشه
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 بذار ی چیزی بگم. سعی کن زیاد حساس نباشی روکاراش اینکه کی انلاینه کی نیست چون فقط خودتو اذیت میکنی و ... این ک چرا بم بی توجهی میکنه و چرااون کارو کرد، نکردچرا زنگ زدم قطع کرد روم، چراانلاینه و جواب نمبدهاین حرکاتو که میبینم حس میکنم بی اهمیتم میدونه و بی توجهی میکنه نسبت بمبارهاو بارها هم بهش گفتم که بدم مباد
rozina21 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 576 وای دقیقاااا، این چیزا خیلی تحت تاثیر قرارم میده، خبلی منو میریزه بهم طوری ک میزنم زیر گریه و حالم ... و همچین منوهم من ادم حساسیم و چون نامزدمو دیر ب دیر میبینم کوچکترین رفتاری ازش ببینم مجازیمیزنم زیر گریهسعی میکنم غر نزنم بهش ولی خب دست خودم نیستگاهی پیامموسین میزنه دیر جواب میدا میریزم بهمممم