2777
2789
عنوان

نوزاد ۲۶ هفته

435 بازدید | 16 پست

سلام 

لطفا کسایی که تجربه دارن جواب بدن . 

بچه ی خواهرم ۲۶ هفته به دنیا اومد و الان توی دستگاهه . ۱۵ روزشه . وقتی به دنیا اومد وزنش یک کیلو بود الان کمتر هم شده . دکترا گفتن عفونت توی خونشه . خوب شیر نمیخوره . اما خوبه دختره چون شنیدم دخترا از پسرا در این مواقع مقاومتشون بیشتره . بچه ای که اینجوری باشه و الان بزرگ شده باشه دیدید ؟ 

نگران نباش زنده میمونه ولی همیشه ریزه است تا بلوغ 

خیلی سخته ولی نترس 

خواهرت رو حمایت کنید 

دوره سختی خواهد داشت

رک گفتم که خیالت راحت باشه

ما توی فامیل یه ۲۵ هفته دختر داریم بامزه است

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ۲۶ دیگه خیلی کوچولوئه

ایشالا که به سلامتی بیاد بغل مامانش

خواهر زاده من ۲۹  ۳۰ هفته دنیا اومد الان ۷ سالشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نگران نباش زنده میمونه ولی همیشه ریزه است تا بلوغ  خیلی سخته ولی نترس  خواهرت رو حمایت ک ...

خداروشکر مرسی ازت ❤

همین که زنده بمونه و سالم باشه از همه چی مهم تره . الان که تو دستگاهه خواهرم نیازی به ما نداره اما ایشالله وقتی مرخصش کنن حتما مراقبشونیم . 

پسر خاله من .الان ماشاالله ۱۴سالشه . وزنش نمیدونم ولی خیلی کوچولو بود به سختی مامانش بغلش میکرد ولی الان قدش از همسناش بلندتره. شمام نگران نباش به امید خدا هرچه زودتر خوب میشه

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
خداروشکر مرسی ازت ❤ همین که زنده بمونه و سالم باشه از همه چی مهم تره . الان که تو دستگاهه خواهرم نی ...

دمتون گرم 

اینجور بچه ها بسیار شیطون و بسیار باهوش میشن

خاله شدن مبارک 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پسر خاله من .الان ماشاالله ۱۴سالشه . وزنش نمیدونم ولی خیلی کوچولو بود به سختی مامانش بغلش میکرد ولی ...

خدا حفظش کنه براتون

ایشالله چون خواهرم با کلی دکتر رفتن و قرص بچه دار شد .

دمتون گرم  اینجور بچه ها بسیار شیطون و بسیار باهوش میشن خاله شدن مبارک

عزیزم خدا از دهنت بشنوه ❤

مرسی یه بار ذوق میکنم که خاله شدم یه بار یادم میفته خدای نکرده اگه چیزیش بشه چی خل شدم 😂😂