2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟؟؟

390 بازدید | 34 پست

بچه ها من سه روز پیش باید پریود میشدم 

از چهار روز پیش یه لکه بینی های زرد و قهوه ای هم دارم

کمر درد دارم 

بی حالم 

همش دلم میخواد گریه کنم 

بدنم سسته 

یه وقتایی هم دلم تیر میکشه 

پاهامم زانو‌به پایین سسته خیلی 

میدونم علاعم بارداری و پریودی شبیه همه ولی بنظرتون چیکار کنم بیبی‌چک بزنم الان؟؟؟؟؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بزنی نشون میده 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

اگه رابطه بدون محافظت داشتی ‌و  از موعدت گذشته بله بزن

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بزن بیا عکسشو بزار  چجوری طاقت میارین خداییش

دقیقا 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
اره بزار

سه روز فقط از موعدم گذشته جواب میده الان اگه خبری هم باشه؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

منم قرار بود دیروز پری میشدم نشدم البته سینه های درد میکنه نوکش هم از هفته پیش بود حالا نمیدونم بارد ...

بی بی چک بزن 

بی بی چک بزن مشخصه الان

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

اره بزن مشخص میشه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ آزمایشمم مثبته ..دوروزه که از خوشحالی حتی یه ثانیه هم نخوابیدم😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری خدای خوشگلم💚 یکشنبه 20 اسفند 1402 ساعت 10:۱۵ دقیقه صبح خدایاشکرت نی نی قشنگم به دنیا اومد و بهترین لحظه زندگیم اون ثانیه ای بود که واسه اولین بار صدای گریشو شنیدم و آوردن لمسش کردم ...گرمای بدنش و نرمی صورتش تا همیشه تو ذهنم میمونه😍 پسر کوچولوی قشنگم بهترین قسمت زندگی من تو هستی ... تو کاملا شبیه مامانی ..خیلی مهربون ،احساسی ،زودرنج و خیلی قوی تر و بخشنده تر از مامان .. نفسم وقتی نگات میکنم فقط میگم خدایا هزاران بار شکرت واسه وجودت💕 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.