2777
2789
عنوان

شیشه شیر اونت

805 بازدید | 56 پست

سلام خانومای عزیز اگه از شیشه شیر اونت برای بچه هاتون استفاده می‌کنید میشه بگید چجوری میشورید که لک شیر از سری بره؟من هر جور میشورم باز سر شیشه تغییر رنگ میده منم مجبورم زود زود عوض کنم گرونم هست

اب جوش میریزم داخلش ودربش رومیبندم وسریع تکون میدم قشنگ تمیز میشه،موادرنگی نریز توشیشه مثل اب هویج چون دیگه تمیز نمیشه 

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر دفعه بعد استفاده اینکارو میکنید گلم؟

بله عزیزم بعد هرموقع استفاده کردی فقط اب داغ باشه که راحت تمیز بشه دربش روبزار دستت نسوزه،این جوری دیگه جوشاندن نمیخواد زود خراب بشه،الانم میخوای بامایع وشیشه شور تمیز بشور لکش بره ولی دوباره اب داغ بریز مایع بره خوب نیست توشیشه بمونه

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

بچه ی من هیچ شیشه شیری و نگرفت چنتا مدل مختلف هم امتحان کردیم . چیکو ، ناک  بی بی لند هی اور شی و... اما فقط اونت و گرفت اونم مدل نچرال فقط اولش اشتباه کردم 330 میل گرفتم برای بچه 2 ماهه که سرشیشه اش برای 6 ماهه بود شیر ازش زیاد میومد که یدونه دیگه خریدم 125 میل طلقی خیلی عالیه فقط مدل تقلبیشم اومده جعبه و شیشه عین خوب اصلی فقط یه تفاوت های جزئی داره من یدونه دیدم به جای avent نوشته بود avet  یدونه ن نداشت که اصلا ادم نمیهفمه من خودم آنلاین از یه سایت خریدم راضی بودم لینکشو میذارم شاید بدرد کسی بخوره

https://madaraan.ir/ghaza-khori-nozad/baby-bottle/avants-baby-milk-bottle/

سلام عزیزم ببخشید سوال رفت به این موضوع شما تو یه تایپیک گفتی تبخال داری الان بیماری تون بهتر شده ه ...

موقع استرس پریودی و سرماخوردگی خیلی بیشتر عود میکنه ومتاسفانه درمان قطعی نداره ایمنی بدن ضعیف باشه مثل من زود به زود عود میکنه متاسفانه وباید مراقب باشی با جای دیگه بدن برخورد نکنه چون زود پخش میشه

عزیزم تو تاپیکاتون دیدم بعد زایمان دچار اسپاسم مغزی شده بودید بهترشدید خداروشکر؟؟؟گفتم حالتونو بپرسم ...

فدات شم مهربون والا الان ۱ سال گذشته ولی هنوز دارو مصرف میکنم 

عوارض بعدزایمان بود یا چی؟اسپاسم مغز چیه؟

والا دکترا هم نفهمیدن چطور اینطوری شدم فقط خودم میدونم از لحظه ای که از اتاق عمل اومدم بیرون اینطوری شدم نمیدونم از بی‌حسی بود یا چون اشتباه تزریق کردن دوبار اینطوری شد

والا دکترا هم نفهمیدن چطور اینطوری شدم فقط خودم میدونم از لحظه ای که از اتاق عمل اومدم بیرون اینطوری ...

ای بابا چقد بد ک اشتباهی تزریق کردن

قرص اعصاب مصرف میکنید؟

اخه یه جا گفته بودید دکتر گفته اسپاسم مغز ب خاطر همون پرسیدم

ای بابا چقد بد ک اشتباهی تزریق کردن قرص اعصاب مصرف میکنید؟ اخه یه جا گفته بودید دکتر گفته اسپاسم م ...

بله تشخیص چند تا دکتر اسپاسم بود چند تا دکتر چیز دیگه گفتن والا خودمم آخر نفهمیدم چم شده کلی فزیوتراپی مغز و اینا رفتم تواین ۱ سال ...هر پروفسور و متخصص خوب مغز بود رفتم هرکی یه گونی قرص میده میگه برو معلوم نیست آخرش چی میشه برام گلم