2777
2789
عنوان

آز بتا

55 بازدید | 13 پست

سلام به همگی من زن داداشم ivfکرده بتاش۲۰بوده گفتن منفیه و داروهاتو قطع کن یعنی واقعا هیچ امیدی نیس مگه بالای ده مثبت نیس؟

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روز۱۶گلم

داروهاش رو قطع نکنه اگه دیروز آزمایش داده و تا فردا پریود نشد ،فردا دوباره ازمایش بده اگه بتا بالا رفته باشه  جای امیدواری هست انشالله 

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

پس قطع نکنه ...چون تا ۲۱روز بعد انتقال باید منتظر بمونه

آخه دکترش گفته حتی مشکوکم نیس آزمایشش .یعنی احتمال داره بعدش بره بالا بتاش؟

آخه دکترش گفته حتی مشکوکم نیس آزمایشش .یعنی احتمال داره بعدش بره بالا بتاش؟

عجب !!این چه حرفیه اخه اتفاقا ۲۰مشکوکه مگر اینهکه ۲باشه نه ۲۰

دکتر من کلا میگفت ۲۰روز بعد انتقال ازمایش بدین

داروهاش رو قطع نکنه اگه دیروز آزمایش داده و تا فردا پریود نشد ،فردا دوباره ازمایش بده اگه بتا بالا ر ...

باشه من بهش میگم مرسی عزیزم دعاش کن دفعه سومشه که انتقال میده

باشه من بهش میگم مرسی عزیزم دعاش کن دفعه سومشه که انتقال میده

امید بخدا..انشالله دلش شاد بشه

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

عجب !!این چه حرفیه اخه اتفاقا ۲۰مشکوکه مگر اینهکه ۲باشه نه ۲۰ دکتر من کلا میگفت ۲۰روز بعد انتقال از ...

والا نمی‌دونم مرکزی که می‌ره به نظر من اصلا خوب نیس حاضرم نیس بره جای دیگه خیلی کم مثبت میشن اونجا😥

2790
2778
2791
2779
2792