سلام دوستان من الان ۲ سال و نیمه که اقدام کردم واسه بارداری که ولی بی نتیجه بوده دکتر هم زیاد رفتم هم خودم هم همسرم هر دو سالم هستیم من یه دختر ۵ ساله هم دارم تو این مدت خیلی نذر و نیاز کردم ولی جواب نگرفتم تقریبا ۲ سال پیش بود یاسین نذر خانم ام البنین کردم همه میگفتن رد خور نداره منم خیلی امید بسته بودم که جواب میگیرم ولی متاسفانه اون ماه هم مثل ماههای قبل پریود شدم یادمه اون شبش خیلی گریه کردم و خانم ام البنین رو قسم دادم که بهم بگن چرا من باردار نشدم مشکل چیه اون شب بعد از کلی گریه خوابم برد و خواب دیدم
از کجا معلوم خاهر؟ فقط پول میگیرن و ۳ماه آدم خوبه...منم درگیرم پستمو بخون
نه عزیزم گفتم که یه ادم معتبر پیدا کنین قسط بندی که باشه خیالت راحت تره من خواهرم باردار نمیشد و حصار گرفت بعد یک سال خدا بهش یه دوقلوی ناز داد خودم با شخصی میخواسام ازدواج کنم هرجا میرفتم یه ماه باهم خوب بودیم بعدش دعوامون میشد اما الان خداروشکر ۱۱ ماهه ازدواج کردیم پیش هرکسی نرین که اجنه و شیاطین پاش تو خونتون وا نشه
اگه خودتم سنگینشو حس میکنی برو دعانویس ولی اگه فکر میکنی مشکل جسمانی ای داری برو دکتر
نه مشکلی ندارم ولی احساس سنگینی دارم همین چند روز پیش مامانم خواب دیده بود که من و دخترم تو یه زندان گیر کردیم که دختر داره بهم میگه مامان چرا ما از این زندان آزاد نمیشیم درحالی که مامانم از هیچی ماجرای باردار نشدم خبر نداره یعنی بهش نگفتم