2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

☹☹ اختلاف اعتقادیشون خیلی زیاد بود؟

هر دو مذهبی بودن اما پسره و خانوادش بیشتر 

دوست من چادری نبود بزور می‌گفت باید چادر سر کنی 

یا اجازه و آزادی خیلی چیزارو ازش گرفته بود بخاطر چیزایی ک خودش باور داشت 

خب بپرس چیا براشون مهمه 

چحوری ان بعد با خودتون تطبیق بده

ببیم من ۲ تا هم کلاسی داشتم یکی حیلی ادعاش میشد و یکی ادعاش نمیشد اما دو تاشون در یک حد بودن 

خب ازدواج اینا مشکل ساز نیس چون تو عمل یکی ان

فیلم شربت زغال اخته رو ببین میفهمی

اونا خیلی تفاوتشون زیاد بود یه خانواده کلا مذهبی نبودن و اون یکی بود.

من‌ یه حالت متعادل تر منظورمه. دوتا خانواده تقریبا مذهبی هستن اما یکیشون بیشتر مذهبیه. خانواده اول مذهبی هستن اما سر حجاب خیلی گیر نیستن که حتما چادر سر کنن. اما خانواده دوم چادری هستن

خب بپرس چیا براشون مهمه  چحوری ان بعد با خودتون تطبیق بده ببیم من ۲ تا هم کلاسی داشتم یکی ...

من خودم و خونوادم آدمای معتقدی هستیم اما خیلی سر حجاب گیر نیستیم که حتما کاملا پوشیده باشیم یا چادر سر کنیم. حجابمون معمولیه. طرف مقابل خانوادشون خیلی محجبه بودن. پسره خودش میگفت مشکلی نداره با حجاب من ولی هی لابه لای حرفاش از حجاب بیشتر سوال میکرد. سر همین چیزا من ردش کردم.

حالا انگار پسره دلش گیره.بعد از چندماه پیغام فرستادن که دوباره میخوان بیان و پسره به خانواده اش گفته منو همینجوری قبول داره و مشکلی با حجابم نداره.

من خودم و خونوادم آدمای معتقدی هستیم اما خیلی سر حجاب گیر نیستیم که حتما کاملا پوشیده باشیم یا چادر ...

خب اسی اگر تو ام میخایش با خود پسره اتمام حجت کن 

ببین فک کن الان عقد کردی و اون فهمید نمیتونه مثلا تحمل کنه ریشه موی تو معلوم باشه بعد بگه روسریت باید جلوتر باشه حاضری قبول کنی؟ اگر نخای میتونی جدا شی؟ چون بالاخره خودش حرف حجاب زده پس بدون براش مهمه. 

پس همین الان خوب فکراتو بکن 

البته بگم که نمیگم ردش کنی چون کسی میشناسم خانواده اش چادری نبودن خودشون حجابش مثل الان نبود یک مورد براش اومد از بس پسره خوب بود شروط پسره را که حجاب بود قبول کرد واقعا هم ارزش داشته چون پسره عالیه پس خوب فکر کن 

همه جوانب در نظر بگیر

خب اسی اگر تو ام میخایش با خود پسره اتمام حجت کن  ببین فک کن الان عقد کردی و اون فهمید نمیتونه ...

خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتی. به این چیزا حقیقتش فکر نکردم. راستش من اگه خودم تصمیم بگیرم تغییر کنم و به این برسم که لازمه تغییر کنم واقعا تغییر میکنم اما اینکه بخوام به خاطر کسی تغییر کنم واقعا هم سخته هم نمیدونم میتونم پای این تغییر وایسم. توی اطرافیان خودم داشتم چندتامورد که مذهبی نبودن و یهو فاز برداشتن کلا محجبه شدن شدن و نماز خون و با این تیپ محجبه ازدواج کردن. اما بعد ازدواج حتی وضعیت حجابشون از اولشونم بدتر شد و خیلی بدحجاب شدن.

من سر این چیزا ردش کردم چون اگه قول بدم و زیر قولم بزنم خیانت کردم به اون آدم. من دوست داشتم منو همینجور بخواد و دنبال تغییر دادنم نباشه.میخواستم اینجوری قبولم داشته باشه و بعدا خودم اگه حس کردم میتونم یه کم تغییر بدم حجابمو. 

هر چند خودش منو انتخاب  کرده بود اما من براش این حقو قائل شدم بره با کسی که باب خودشه ازدواج کنه،نخواستم بین منو خانواده اش گیر کنه. اما حالا به گوشم رسوندن گفته مشکلی نداره با حجابم و دلش گیره. میترسم حرفاش فقط احساسی باشه و بعدا بزنه زیرش☹