2777
2789
عنوان

یه سوال ارایشی

87 بازدید | 13 پست

من وقتی چشمم مداد مشکی میکشم چشمم کوچیکتر میشه چشام زیاد درشت نیست وقتی مداد سفید میزنم یه جورایی چشام بی روحه...چی استفاده کنم هم‌یه رنگ و لعابی بده به چشام هم بی روح نشه؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم اگه میتونی خط چشم بکش عالیه

چشام گرده یعنی خیلی کشیده نیست خطچشم احساس میکنم نمیاد بهم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

توی پلک بالاتو مشکی بکش

پایینم سفید بکش

رو بن مژه پایینت مخصوصا قسمت اخرش و قسمت انتهای پلک بالاتو یکم با سایه مشکی و قهوه ای تیره کن

اگرم دیدی مداد سفید نمیاد بهت یا مشکی بکش یا کلا نکش. اونو 3تا شو امتحان کن ببین چجوری میشه

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
داخل غلاف چشم رو سفید بکش زیر رو تیره بکش

اینم خوبه یه بار امتحان کنم ...مرسی گلی

خط چشم  داخل چشمت هم هیچی نزن ریمل مژه پایین هم یادت نره

ریمل همیشه میزنم‌مژه پایین...خط چشم حس میکنم بهم نمیاد.

توی پلک بالاتو مشکی بکش پایینم سفید بکش رو بن مژه پایینت مخصوصا قسمت اخرش و قسمت انتهای پلک بالاتو ...

مرسی عزیزم...چقدر خوب توضیح دادی...

مدل خط چشم زیاد هست خط چشم چشاتودرشت تر نشون میده ومیاد به همه امتحان کن

ممنون گلم..امتحان میکنم.😍😘