2777
2789
عنوان

خرچنگ وماهی مرکب

164 بازدید | 15 پست

بچه هااااا فکر نمیکردم این قدررررر خوشمزه باشن لامصب خرچنگ خیلی خوشمزه است  شبیه طعم میگو بود رفته بودم جنوب خوردم کسی خورده؟؟ ماهی مرکب هم خوب بود

من دوست ندارم هیچ کدومشو

فقط کلموک دوست دارم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرچنگ واقعا عالیه 

هشت پا هم امتحان کن چون اونم خوشمزه هست البتع اگر درست پخته بشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بندرعباسم ۸ ساله ولی نه لب نزدم تاحالا حتی میگو هم نخوردم

میدونی احتمالا دلیلش اینه که بارها رفتم بازار ماهی فروشا و اینا رو زنده یا مرده دیدم دیگه چندشم میشه بخورم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خرچنگ واقعا عالیه  هشت پا هم امتحان کن چون اونم خوشمزه هست البتع اگر درست پخته بشه

مخصوصا ازنوع مردابش😅😎

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

وااای نه😷😷😷هیچ کدومو ندوست

اخه هشت پا چرا😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مآهی مرکب خوردم 

ااا دقت نکردم😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مخصوصا ازنوع مردابش😅😎

اووووه😂😂❤️

کلموک همون مرکبه گلم

😑من  نمیدونم جنوبی نیستم تو سفر بودیم

یه مدل پلو وکنارش ماهی مرکب سرخ شده بود خوشم نیومد

اما یه جای دیگه یه چیزای کوچولو سوخاری بود خوش مزه بود پرسیدم گفتن کلموک😁نمیدونستم همون ماهی مرکب و دستورپخت ها فرق داره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!