2777
2789

یادمه وقتی تو این سایت عضو شدم همچین حالی رو داشتم

خیلی چیزا یا شاید همه چیز به نظرم پوچ بود بی‌معنی بود هیچ بود و تحت تاثیر همین حالم اونموقع اسم کاربریم رو (هیچ) گذاشتم

زندگی اگه واقعیه اگه رویاست اگه خوابه اگه بیداریه اگه الکیه اگه حقیقته هرچی که هست ما الان توی این شرایطیم توی این دنیا هستیم ما تجربه‌اش می‌کنیم ما حسش میکنیم تاثیر می‌پذیرم و تاثیر میذاریم هرچی که هست الان برای ما وجود داره

من از یه جایی به بعد از حال بدم خسته شده بودم من یه زندگی خوب میخوام یه حال خوب میخوام و اینو حق خودم میدونم

حالا که من اینجام این فرصت زندگی رو دارم حیف که زندگی نکرده برم حیفه که به اون زندگی خوبی که حق خودم میدونم نرسم از کجا معلوم همین یه بار نباشه؟ از کجا معلوم بعد این زندگی دقیقا چی درانتظارمه؟ خوبه یا بد؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اینو واسه یکی از کاربرها نوشتم اینجا هم میذارم من افکار خودکشی داشتم روانشناس بهم گفت در کنار روانکاوی  بهتره دارو مصرف کنم

من هیچکدوم اینا رو انجام ندادم ( البته اگه شما یه روانکاو درست و حسابی پیدا کردی حتما برو چون وقتی یه نفر درست و حرفه‌ای کمکت کنه شرایط برات بهتر میشه راحت‌تر از وقتی که تنهایی پیش میری میشه من تنهایی پیش رفتم فکر می‌کنم اگه یه روانکاو درست و حسابی پیدا میکردم شاید بیشتر و زودتر حالم بهتر میشد)

من حالم نسبت به قبل خیلی بهتره‌ کاری که من کردم این بود که من اومدم به خودم و حالم اهمیت دادم از کارهایی که حالمو بد میکرد دور شدم یعنی انجام ندادم و رفتم سمت کارهایی که حالمو بهتر میکرد شاید اگه الان از خودت بپرسی چی حالتو خوب میکنه جوابت (هیچی) باشه بذار یه مثال بزنم مثلا یهو هوس کیک می‌کنی برو درست کن یا برو بخر به خواسته‌ی خودت اهمیت بده به حال خودت اهمیت بده همین چیزهای کوچیک میتونن حالتو بهتر کنن

توصیه من بهت اینه که از کارها و شرایط و موقعیت‌هایی که حالتو بد می‌کنن تا حد امکان دور شو و به چیزهای که حالتو خوب میکنن تا حد امکان نزدیک شو

حال خودتو خوب کن و مراقب حال خوبت باش نذار به راحتی بد شه و اگه بد اشکالی نداره همه‌ی ما گاهی حالمون بد میشه احساساتت رو سرکوب نکن این سرکوب کردن خودش میتونه بهت آسیب بزنه تلاش کن درستش کنی و اگه نشد بازم اشکالی نداره همه ما گاهی شکست میخوریم به خودت زمان بده دوباره تلاش کن 

و زمانی که خودتو دوست داشته باشی به خودت اهمیت بدی برای خودت مهم باشی تلاش میکنی شرایط رو درست کنی حال خودتو خوب کنی و نذاری به خودت بد بگذره

و هروقت حس کردی کم آوردی دوباره برگرد این تاپیک‌ رو بخون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدودا سه چهار ساله که درگیر افسردگی هستم و الان نمیتونم بگم صد در صد خوب شدم ولی حالم خیلی نسبت به قبل بهتره

بله با اینکه سر کارم بازم احساس پوچی دارم

تاپیکم رو بخون شاید به دردت خورد