اینو واسه یکی از کاربرها نوشتم اینجا هم میذارم من افکار خودکشی داشتم روانشناس بهم گفت در کنار روانکاوی بهتره دارو مصرف کنم
من هیچکدوم اینا رو انجام ندادم ( البته اگه شما یه روانکاو درست و حسابی پیدا کردی حتما برو چون وقتی یه نفر درست و حرفهای کمکت کنه شرایط برات بهتر میشه راحتتر از وقتی که تنهایی پیش میری میشه من تنهایی پیش رفتم فکر میکنم اگه یه روانکاو درست و حسابی پیدا میکردم شاید بیشتر و زودتر حالم بهتر میشد)
من حالم نسبت به قبل خیلی بهتره کاری که من کردم این بود که من اومدم به خودم و حالم اهمیت دادم از کارهایی که حالمو بد میکرد دور شدم یعنی انجام ندادم و رفتم سمت کارهایی که حالمو بهتر میکرد شاید اگه الان از خودت بپرسی چی حالتو خوب میکنه جوابت (هیچی) باشه بذار یه مثال بزنم مثلا یهو هوس کیک میکنی برو درست کن یا برو بخر به خواستهی خودت اهمیت بده به حال خودت اهمیت بده همین چیزهای کوچیک میتونن حالتو بهتر کنن
توصیه من بهت اینه که از کارها و شرایط و موقعیتهایی که حالتو بد میکنن تا حد امکان دور شو و به چیزهای که حالتو خوب میکنن تا حد امکان نزدیک شو
حال خودتو خوب کن و مراقب حال خوبت باش نذار به راحتی بد شه و اگه بد اشکالی نداره همهی ما گاهی حالمون بد میشه احساساتت رو سرکوب نکن این سرکوب کردن خودش میتونه بهت آسیب بزنه تلاش کن درستش کنی و اگه نشد بازم اشکالی نداره همه ما گاهی شکست میخوریم به خودت زمان بده دوباره تلاش کن
و زمانی که خودتو دوست داشته باشی به خودت اهمیت بدی برای خودت مهم باشی تلاش میکنی شرایط رو درست کنی حال خودتو خوب کنی و نذاری به خودت بد بگذره
و هروقت حس کردی کم آوردی دوباره برگرد این تاپیک رو بخون