2777
2789
عنوان

سفیدی موهام

432 بازدید | 18 پست

بچه ها من زیر سی سالم هست ،حس میکنم شکل سفید شدن موهام عجیبه.ینی همیشه فک میکردم کسی گ موهاش سفید میشه اینجوری بوده که موهای جدیدی ک درمیارن سفیده.ولی من موهای خودم دقیقا روزانه سفید میشه.مثلا سه چهار روز پیش جلوی موهامو رنگ گذاشتم ،امروز دیدم شاید ۷ تا موی جدید یهو سفید شده ک اصلاااااا اون روز سفید نبودن.به نظرتون این طبیعیه؟! ینی من از این سن باید هر هفته موهامو رنگ بزارم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیلویی ۹۲؟ تو سالاد میریزید؟!

بسته ای ۹۲ تومن.تو همه غذاها میشه استفاده کرد

:

*خواص کینوا* بهش میگن خاویار گیاهی

برای کودکان در حال رشد عالیه

هفته ای ۳ الی ۴ بار بخورن بهتر

هم برای چاقی خوبه هم برای لاغری 

پس دو منظورس

فقط دستورش فرق میکنه

💎سرشار از انتی اکسیدان 

ویتامین B1, ویتامین B2

ویتامین B3,ویتامین B6

ویتامین E , فولات 

کلسیم منیزیم ،پتاسیم، منگنز ،فسفر، آهن ، روی ،فیبر ، پروتئین و چربی های امگا 3 است 

کینوا به صورت پخته شده برای انواع سالاد ، سوپ ، برگر گیاهی بدون گوشت کتلت و صبحانه استفاده می شود

💟خواص زیادی ازجمله مفید برای 

1- فشار خون 

2-کلسترول خون 

3-دیابت و قند خون 

4-سنگ کلیه

5-معده و دستگاه گوارش 

6-یبوست 

7-بواسیر و هموروئید 

8-کاهش وزن و لاغری

9-جلوگیری از سرطان سینه 

10-جلوگیری از پوکی استخوان 

11-برای افزایش انرژی کودکان 

12-جنین و زنان باردار 

13-بدنسازی

14-درمان کم کاری تیروئید 

15-قلب

16-سلیاک

17-منبع خوب پروتئین 

18-درمان کم خونی

19-پوکی استخوان 

20-سرطان 

21-لکه های پوستی 

22-درمان آکنه و جوش صورت

23-جوان سازی پوست صورت

24-تقویت مو و افزایش رشد مو 

25-درمان شوره سرودرمان موخوره

منم زنگ مشکی گذاشتم جلو موهام از زیر دیدم دارن سفید میشن سه چهار تا زیر 30 سالم 

واسه من اول سفید شدن بعد رنگ گذاشتم.البته قبلش ی هایلایتی کرده بودم ولی خب به ریشه موهام اصن برخورد نکرد.با دو سه سانت فاصله هایلایت کرد....ینی اون هایلایت کردنه تاثیر داشت؟!

منم موهام سفید میشد رفتم دکتر آزمایش دادم گفت بخاطر کمبود ویتامینه  شربت ایمیونس میخورم

اع جدی؟؟؟؟؟ من خیلی وقته آزمایش ندادم چون از خون دادن و سورنگ میترسم.....حالا شربتو خوردین تغییری کردین؟؟؟ تاثیری داشت؟

منم چندروز پیش دیدم چندتا موهام سفید شدن ولی خب من فشار روحی بالایی رو تحمل میکنم

منم این چندروز خیلی ناراحت بودم چون نزدیک پریودم بود و حساس شده بودم و هرچیزی برام خیلی سنگین بود😔 ولی خب اخه اینا ک مشکلللل و غصه نیستن....چرا من بایدب خاطر چیزای مسخره اونقدر ناراحت بشم ک موهام سفید بشه؟؟؟  ینی ی ناراحتی ساده من اینقدررررر رو بدنم تاثیر داره؟😔

منم این چندروز خیلی ناراحت بودم چون نزدیک پریودم بود و حساس شده بودم و هرچیزی برام خیلی سنگین بود😔 ...

نه من بچه کوچیک دارم ۴ سالشه دوماه پیش کبدش انزیمش بهم ریخته کم خونی و یه تب حصبه زدن براش دوباره ازمایش دادم براش گفتن تب حصبه نداره ولی کبد وکمخونی داره اومدم سونو دادم براش دیدم کلیه هاش بازگشت ادرار داره اون یطرف بود خودم چکاب دادم دیدم کبد خودمم چرب شده ازحرص البته اخه من اصلا چرب نمیخورم بهیچ وجه و چلسمه ای نیستم بعد گفتن سنگ کلیخ دارم بعد یه مشکل خونوادگی برام پیش اومده یعنی دلم مرگ رو میخواد