2777
2789
عنوان

مبلام🤗🤗🤗

428 بازدید | 17 پست

تاحالا مبل شور اوردین منزلتون مبلمانتون رو بشوره ؟ چطور بوده  راضی بودین

میخوام رویه دشک هاشو خودم بشورم بقیه تکیه گاه و دسته هاشو مبل شور بشوره خوبه؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
۰
5
62%
۰
3
37%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اینکارو نکن خودت نشور 

بده اون بشوره

من پارسال دم عید آوردم مبلام  سیاه سیاه بود ۴ سال نشسته بود مبل کرمی روشن رو فکر کن البته روش چیزی پهن بود 

اما خب مبل شور اومد گفت می‌دونی چرا اینقدر تمیز شد مبلات چون تا حالا یبار خودت تمیز نکردی که کثیف هاش بمونه روش و چرک مردع بشه 

بذار خودش بشوره اک کلا  دست نزدی بهشون

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم من خودم با تور و مایع لباسشویی میشورم مثل روز اولش میشه 

یک پیمانه مایع لباسشویی بریز تو دو لیوان اب قشنگ هم بزن ، جنس دستمال باید حتما تور سفید باشه ،بکن تو مایع قشنگ ابشو بگیر که فقط نمش بمونه بعد بکش رو مبلات ،مثل اولش میشه منم دعا میکنی

هرکه منظور خود از غیر خدا میطلبد ، چون گداییست که حاجت ز گدا میطلبد 

من ۶ سال بود مبلامو خریده بودم خیلی چرک شده بود سفیدم هست چند ماه پیش اسباب کشی کردم بازم ترسیدم‌که مبل شویی بیاد خراب کنه ریسک نکردم خودم افتادم به جونش تمیزش کردم با شامپو فرشو مایع سفیدکننده لباسشویی هر کی میومد خونمون خیال میکرد مبلامو پارچشو عوض کردم انقدر تمیز شده بود

عزیزم من خودم با تور و مایع لباسشویی میشورم مثل روز اولش میشه  یک پیمانه مایع لباسشویی بریز تو ...

بی نهایت کثیفه میخواستم پارچشو عوض کن پول جور نشد ساتن کرمه اصلا به سیاهی میزنه دیگه کار خودم نیس 

ولی ممنون دعات میکنم

بی نهایت کثیفه میخواستم پارچشو عوض کن پول جور نشد ساتن کرمه اصلا به سیاهی میزنه دیگه کار خودم نیس&nb ...

اهان ،ساتن که اصلا مناسب مبل نیست ،اگه برات ممکنه یه عکس از مبلات بفرست ،تهران تعمیرکار حرفه ای میشناسم ،مبلای مادرشوهرمو تعمیر کردن فکر میکردی مبل نو خریدن

هرکه منظور خود از غیر خدا میطلبد ، چون گداییست که حاجت ز گدا میطلبد