hadismoradii مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 135 عنوان ولم کرد😭😭😭 430 بازدید | 14 پست بعد چهارسال امروز برگشته میگ جدی بیا تمومش کنیم دیر یا زود این رابطه باید تموم بشه. بعد میگ هرموقع خاصتی میتونی زنگ بزنی احوالمو بپرسی گفتم نمیخام لاقل فردا واسه اخرین بار ببینیم همو قبول نمیکنه خیلی حالم بده دارم دق میکنم... 1402/10/05 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
romance88 عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4172 چهارسال عمر خودتو حرومکردی تاپیک هامو دنبال کنید و با سبکزندگیم بیشتر آشنا شید💚
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12306 نکن قرار ازدواج کنه خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 28978 اینجور مواقع یه جور رفتار کنید که انگار به یه ورتونم نیسبا خوشحالی قبول کنید ببینید بعدا طرفتون چجور مثل سگ میفته به پاتون
masiilam98 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1080 خودش باز بر میگرده ولی من جات باشم کات میکنم ولش کن موندن التماسی نیست بدای بچه دار شدنمصلوات بفرستید لطفا
نیلاjojo عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 4221 بخدا دیوونه ای واسه مرد جماعت گریه میکنی یا میگی دق میکنم ✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
غزالتم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 344 میگفتی ب جهنم ک میری . تو رو خدا خودتو برا این آدم ناراحت نکن . ب خدا اینکه بقول خودت ولت کرده باید سرچوپی بگیری 🤣🤣
larisa85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1124 نکن قرار ازدواج کنه داستان نامزدت و دختر خالت چقد عجیبهدختر خالت حیلی خوشگل بود ؟
hadismoradii مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 135 اینجور مواقع یه جور رفتار کنید که انگار به یه ورتونم نیس با خوشحالی قبول کنید ببینید بعدا طر ... زنگ زدم شدم گریه میگ طبیعیه حالت خوب میشه
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 28978 زنگ زدم شدم گریه میگ طبیعیه حالت خوب میشه تا وقتی که اینطور ضعیف رفتار کنی عمرا بخوادت
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12306 داستان نامزدت و دختر خالت چقد عجیبه دختر خالت حیلی خوشگل بود ؟ من ازچفتشون بهتربودممهم ذات ادمهاس که درسته یانخمتاسفانه جفتشون ذات درستی نداشتن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
niloofarb عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 1994 اولش آدم دق میکنه بعد از مدتی میگه ب درک کلا رل زدن وقت هدر دادن و بیهوده ست سعی کن از این وابستگی دور شیزمان میبره ولی میشه مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..