2777
2789
عنوان

سقط ناموفق

934 بازدید | 19 پست

بخاطر شرایطم تا فهمیدم حاملم هفته پیش با قرص میزوپروسترول سعی ب سقط کردم ۲۴ ساعت خونریزی کردم و بعدش لکه بینی داشتم حالت تهوع و ویارمم سرجاش بود تست زدم مثبت بود رفتم دکتر از گرفت گفت بتا پایین اومده نوشت سونو دیروز رفتم سونو جنین ۶ هفته و ۳ روزشه قلبش هم میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بچه برای بقا مقاومت کرده

و هرجوری هست میخواد به این دنیا بیاد

من اگر جای شما بودم میزاشتم به دنیا بیاد

خودم سقط کردم قبلا مخالف سقط نیستم

ولی بچه ی شما مصممه به دنیا بیاد 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

قربون حکمت خدا برم کسی که میخواد با کلی دار و دوا و استراحت موفق نمیشه کسی که نمیخواد و سعی و تلاش میکنه سقط کنه موفق نمیشه تازه صدای قلبشم شنیدی 

اگه شرایطشو داری مراقبش باش عزیزم هدیه خداست 

انشالله هرچی صلاحته پیش بساد 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
الان میخوام نگه دارم وقتی خودش میخواد بمونه من کیم ک نخوام از دیروز عاشقش شدم ولی میترسم داروها ناقص ...

یک آزمایشی هست که جوابش قطعیه اونو بدین یعنی با پزشک مشورت کنین فکر کنم آزمایش ژنتیکه

اون بچه برای بقا مقاومت کرده و هرجوری هست میخواد به این دنیا بیاد من اگر جای شما بودم میزاشتم به د ...

تصمیمم اینه ولی میترسم ناقصش کرده باشم وای یا هر ان میترسم سقط شه استرس دیوونم کرده

تصمیمم اینه ولی میترسم ناقصش کرده باشم وای یا هر ان میترسم سقط شه استرس دیوونم کرده

دیگه بسپرس دست تقدیر ازمایشا رو کامل انجام بده انشالله که مشکلی نیست

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
قربون حکمت خدا برم کسی که میخواد با کلی دار و دوا و استراحت موفق نمیشه کسی که نمیخواد و سعی و تلاش م ...

والا دوستم تو این شرایط هزار بار گفتم خدا باید میدادی ب اون ولی الان دیگه دلم رفته براش میترسم چیزیش بشه🥲

والا دوستم تو این شرایط هزار بار گفتم خدا باید میدادی ب اون ولی الان دیگه دلم رفته براش میترسم چیزیش ...

انشالله که هیچی نیست عزیزم صدای قلب خوشگلشم شنیدی که واسه سلامتیش چله ایت الکرسی بخون خودتم تقویت کن کلی چیزای مقوی بخور نی نی الان تو رشده به این چیزا نیاز داره 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد