2777
2789
عنوان

نمیفهمم چه پیامی به دوستم بدم!؟

54 بازدید | 3 پست

هروز باهم صحبت میکردیم 

۴ . ۵ روزه نیست  ... 

هرچی تماس گرفتم رو رد تماس میزد 

من نگرانش شدم گفتم دیگ تماس نگیرم

دیگه بعد از ۲ روز اومده میگه ب خاطر فلان چی اعصابم خورده حال ندارم....  فقط همینو پیام داده

گفتن باشه پس مواظب باش نگرانت بودم ...

الان بعذ از ۳ روز زنگ زدم حالش بپرسم بازم جوابم نمیده

یعنی میخوام بدونم حالا تلفن جواب نمیدی یه پیام دادن ک بگه نگران نباش چ وقتی میبره؟!

میگم عمدی میکنه اخه دلیلی نداره؟ چون اتفاقی بینمون نیفتاده یا اینمه هروز صحبت میکردیم ما ...

خیلی از این رفتار بدم اومده نمیدونم مقابلا باید چ رفتاری کنم؟ بهش چ پیامی بدم ؟ اخه ناراحت شدم از این رفتار...

دیگه اصلا نه پیام نه زنگ بهش بزن خبری ازش نشد بزاره بره که بره

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
دیگه اصلا نه پیام نه زنگ بهش بزن خبری ازش نشد بزاره بره که بره

منم میخواستم همیکارو کنم ولی گفتم قبلشیه چیزی بگم ک مودبانه باش ک ن زنگ میزنم ن پیام میدم بهت ولی در قالب محترمانه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم همیکارو کنم ولی گفتم قبلشیه چیزی بگم ک مودبانه باش ک ن زنگ میزنم ن پیام میدم بهت ولی در ...

حتی ارزش اون متن و پیام رو هم نداره

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره