2789
عنوان

قلب پاک

862 بازدید | 15 پست

تا حالا دور و بریاتون کسیو دیدین قلبش خیلی پاک باشه ؟؟ 

چطوریه چکار میکنه ؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

به هیچ وجه قلب پاک ربطی به مومن بودن و اینا نداره از نطرم قلب پاک منظورت ازش چیه خب؟ کسب که مهربونه زیاد ضربه میخوره هرچی مهربون تر باشه بیشتر ضربه میخوره و اینکه از نظر من قلبی پاکه و روحی پاکه که همه آدما رو تو خودش راه نده و روحشون با کسی دیگه کثیف نکنه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هیچ وجه قلب پاک ربطی به مومن بودن و اینا نداره از نطرم قلب پاک منظورت ازش چیه خب؟ کسب که مهربونه ...

واااا

بنظرم این قلبی ک شما میگید بهش میگن قلب خالی ن قلب پاک 

تو زات خود آدم باید باشه من مثلا دلم نمیاد واقعا یه حیوون رو آزار بدم و از تنش تغذیه کنم این برام بی رحمی به حساب میاد و هرچی بی رحم نباشی پاک تری و هرچی بی احترامی نکنی به کسی آسیبی نزنی به خاطر اشتباهت معذرت بخوای و به کسی که بهت بی احترامی نکرده چیزی نگی و کسی رد با زبونت نرنجونی و از خودت بگذری واسه اینکه دیگران اذیت نشن یعنی قلبت پاکه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
واااا بنظرم این قلبی ک شما میگید بهش میگن قلب خالی ن قلب پاک 

نگفتم کسی رو راه نده گفتم هر کسی رو راه نده آدما با ارتباط گرفتن و چشم تو چشم شدن روح طرفشون وارد تم خودشون میکنن و اگر اون طرف آدم خوبی نداشته باشه و کثیفی داشته باشه روحشون کثیف میشه و روح و قلب یه جورایی فرقی ندارن

تو زات خود آدم باید باشه من مثلا دلم نمیاد واقعا یه حیوون رو آزار بدم و از تنش تغذیه کنم این برام بی ...

👌🏻👌🏻👌🏻مرسی عزیزم 

نگفتم کسی رو راه نده گفتم هر کسی رو راه نده آدما با ارتباط گرفتن و چشم تو چشم شدن روح طرفشون وارد تم ...

اره قبول دارم باید واقعااا از آدمایی ک ذاتشون بده دوری کنی چون واقعا تاثیر بد میزاره رو روحت و قلبت 

آره قلب و روح بنظرمنم از هم جدایی ندارن 

نگفتم کسی رو راه نده گفتم هر کسی رو راه نده آدما با ارتباط گرفتن و چشم تو چشم شدن روح طرفشون وارد تم ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی❤

قلب پاک قلبی هست که آلوده به کثافات و آلودگی و گناه نباشه برای اینکه قلب پاک داشته باشیم ورودی اونو باید کنترل کنیم که آلودگی‌ها و گناه واردش نشن با این تفاسیر مشخصه هرچقدر فردی مومن تر و معتقد تر و دارای فضایل اخلاقی بیشتری باشه قلبش پاک تر خواهد بود