2777
2789

من از پاپیون درست میکنم

محشر میشه

لعاب دار و خوشمزه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

با اجازه استاتر میشه خواهش کنم لطفا این تاپیک رو گزارش بزنیدلایک کنید براتون صلوات بفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12680738/تو-رو-به-جون-عزیز-هاتون-این-تاپیک-رو-پر-بازدید-کنی

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرچ کن میاد خو🥱🥱🥱🥱 برو تو سایت چی بپزم موادی که داری بزن تا بیاد

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

اتفاقا دیشب واسه خواهرم دستور خانوادگی آشمون رو فرستادم بیا کپیش کنم و برای تو هم بفرستمش: 

اول حبوبات مثل عدس، نخود، لوبیا چشم بلبلی، قرمز، چیتی، سفید و ماش رو بخیسون. عدس و ماش جدا از بقیه خیس بخورن و بپزن. عیبی هم نداره هر کدوم از این حبوبات که گفتم نبود مشکلی نیست؛ چون آش خونه خودمون همه حبوبات رو داره اینو گفتم. یه شب تا صبح که حبوباتت خیس خوردن، روز بعد بذار خوب بپزن، سبزی آش اگه بسته آماده داری خو خیر و برکت، اگه نداری پاک کن و بشور و خرد کن؛ ولی نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خردشون کن. بعد که حبوباتت پخت، سبزی آش رو اضافه کن و بذار بپزه، آب جوش هم دم دستت داشته باش که اگه آبش کم شد بریزی. در قابلمه‌ت رو هم ببند. یه ساعت برای پخت سبزی خوبه. وقتی سبزی رو هم پختی،( تا اینجا که گفتم اصلا نمک نمیریزی چون ممکنه رشته‌ها خودشون نمک داشته باشن و آش رو شور کنی) رشته‌های آش رو اضافه می‌کنی و مرتب آشت رو هم میزنی که ته نگیره. بذار رشته‌ها نرم نرم بشن و یه حالت نیمه شفافی به خودشون بگیرن. آخرای پخت، نزدیک غلیظ شدن آشت، مزه‌ش کن اگه دیدی نمک رشته‌ها کافی نبوده و آش کم نمکه، یه کم دیگه نمک بریز؛ ولی نه در حدی که شور بشه. (چون بعداً روش کشک می‌ریزی و خود کشک هم نمک داره.) آش که کامل غلیظ شد، بذارش روی شعله‌ی خیلی خیلی کم واسه خودش جا بیفته. بعد پیاز خرد کن و سرخ کن، نصف روغن داغ رو با پیازا بریز روی آش در حال جا افتادن. نصف دیگه روغن رو نگه دار توش سبزی خشک( نعنا) سرخ کن. ولی حواست باشه شعله زیر سبزی خشکت کم باشه تا نعنا نسوزه و مرتب همش بزن. وقتی روغن رنگ سبز به خودش گرفت زیرش رو خاموش کن. کشکت رو بریز توی یه تابه کوچیک یا شیرجوش یه مقدار آب جوش( نه خیلی زیاد) بهش اضافه کن و خوب همش بزن و بذار یه کم بجوشه. آشی رو که جا افتاده بریز توی یه ظرف و روش نعنا و کشک بریز. تمام. خواستی میتونی فلفل هم توی آش بریزی. دلبخواهیه. ما سیر نمیریزیم و اگه آش غلظت لازم رو نداشت، یه کم آرد می‌ریزی توی آب سرد و به آشت اضافه می‌کنی و میذاری به غلظت لازم برسه. اینطوری میشه شوری آش رو هم گرفت( اگه شور باشه)

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»
اتفاقا دیشب واسه خواهرم دستور خانوادگی آشمون رو فرستادم بیا کپیش کنم و برای تو هم بفرستمش:  او ...

اندازه‌ها رو توی نت سرچ کن. من خیلی وقته واسه این تعداد آدم که گفتی آش نپختم. واسه دو نفر از هر حبوبات، یه پیمانه، یه پیمانه و نیم فکر کنم کافی باشه. 

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»