سلام همسر من تک فرزنده زیاد از حد بچه ننه است از وقتی ازدواج کردیم اصلا دنبال کار نمیره همش از مامانش پول میگیره خیلی بهش گفتم از این کار خوشم نمیاد میگه کار نیست براش پیدا میکنم بهونه میاره نمیره پدر هم نداره اون وادارش کنه خسته شدم از اینک هرچی مخام مگه پول ندارم خودمم میرم سرکار اما حقوق انچنانی نمیدن که خرج زندگیمون در بیادشما راهنمایی کنید من چکار کنم
دنیا یک کابوسه و تو نمیتوانی از این کابوس بیدارشوی
اگرم حساب مشترک دارید حسابتو جدا کن بگو این خرجی خودمه اما تو وظیفه داری که مخارج منو زندگیمو پرداخت کنی
نفقه منو باید بدی
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.
راستش اشتباه متوجه منظورم شدین و چون روی صحبتم با اسی هستش حوصله توضیح دادن ندارم توجیه تون ن ...
بعضیا علامه هستن و میخوان دیگران ادب کنن والا اگه مرد عرضه نداسته باشه هیچی نیست از قدیم میگن مرد اونیکه دست بزنی رو سونه اش خاک بلندبشه
پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.
اوه کسی جرات نمکنه به پسرش بگه بالاچشمت ابرو یا خودش اصلا.... گفتم بهش اونم حرف پسرشو میزنه
خوب خودت نرو سر کار به مادر شوهرت بگو خرج منم بده اون موقع دیگه لجش درمیاد کلا خرجی پسرشو قطع میکنه ، به نظرم اینا از اول قبل خواستگاری برنامشون همین بوده منتهی شما متوجه نشدی گلم عروس کاری میخواستن که خرج خودشو دربیاره مامانشم خرج پسرشو اینم که مبگی اخراجش کردن مطمئن باش یه چیزی توش خوابیده گلم الان تنها راهی که داری همینه تکلیف خودتو از الان مشخص کن نهایتش میگه خرجیتو نمیدم برو دادگاه شکایت کن بگو نفقه نمیده هر جور شده دورشون بزن
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ببین یه چیزی به ذهنم اومد شاید بتونی رسما برای کار نکردنش شکایت کنی
یواشکی نیست گلم اتفاقا میدونه چی میخری و از خداشه که تو بخری ، چون از اول هدفش همین بوده و به اون چیزی که میخواسته رسیده ، الان خیییلیااا رو میبینم دنبال زن شاغل هستش که خرج خودشو بده خیلیا تو خواستگاری مطرح میکنن جواب رد میشنون خیلیا هم مطرح نمیکنن با زرنگی کار خودشونو پیش میبرن در حقیقت با پنبه سر میبرن
ببین یه چیزی به ذهنم اومد شاید بتونی رسما برای کار نکردنش شکایت کنی
اگه برای این نتونی شکایت کنی برای مهریه که میتونی بگی من طلاق نمیخوام ولی مهریه ام رو میخوام چون مبلغ سنگین میشه مجبور میشه بره سرکار ها چطوره؟
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه