22shivana مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 23165 عنوان ۲۵ دسامبر 240 بازدید | 30 پست ۲۵ دسامبر روز کیریسمس است. در آیین مسیحیت روز تولد عیسی مسیح را جشن میگیرند و در بسیاری از کشورها این روز تعطیل رسمی است.ایشالا تنتون پر از سلامتی خودتون و عزیزانتونجیبهاتون از فقر خالی و پر از ثروتدلهاتون پر از شادی و خالی از غمقلبهاتون پر از عشق و خالی از نفرت 1402/10/05 | 09:51 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12320 چی چی مس😁😁😁 کیریسمس🫢🤣 خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10865 😄😄 ما هرروز جشن میگیریم • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
22shivana مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 23165 البته کریسمس خواهرم🙄😐😂 اره عزیزم فکر کنم دیروز بوده درسته
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 9015 بهتر نبود اول با املای کریسمس آشنا بشی بعد با آداب و رسومش؟ زهد ریایی،جهل مقدس...
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29517 کیریسمس🫢🤣 حیییییییحححح 😁😁😁کیریسمس همه مبارک🤣 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12320 😂🤐 خخخخ خودم شک کردم اخ کریسمس بود خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 17205 کیریسمس مبارک😝😐😁 ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99442 اره عزیزم فکر کنم دیروز بوده درسته 🤣 nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12320 حیییییییحححح 😁😁😁 کیریسمس همه مبارک🤣 🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣کیرسمس شمام مبارک هسی بابا😀😀😀🤐🤐🤐 خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99442 خواهرم مقاومت نکن😂کیبوردت و اصلاح کن nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...