2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

111 بازدید | 8 پست

سلام. چند ساله جایی کار می کنم. نه حقوق درست نه بیمه داره. حقوق یک ماهو هی باید التماسش کنیم بده اونم تیکه تیکه می ده. الان دو تومن از حقوق آبانم مونده. اذرم هنوز نداده. دیروز می گم اون دو تومنو بده لازم دارم. می گه ندارم و فقط تو کارتم 200 تومن دارم. چی کار کنم. اصلا هر روز با تنفر می رم. الان به شدت کمبود نیرو داره. و همه رفتن. خسته شدم ازش. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهش بگو من از ماه بعد نمیام

حتما از قبل بهش بگو اگر قراردادی چیزی نوشتی 

هرچند اگر قبول کنه از فردا نرو 

من اگر جای شما بودم نمیرفتم چون هرچقدر پول بده به اعصاب خوردی ای که داره نمی ارزه

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

لعنتی وقتی سرکار میری 

اگر از کارت یا صاحب کارت ناراضی باشی 

هر یک ساعت یک هفته میشه برات اصلا نمیگذره زمان

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.
بهش بگو من از ماه بعد نمیام حتما از قبل بهش بگو اگر قراردادی چیزی نوشتی  هرچند اگر قبول کنه ا ...

نه بابا قرارداد ندارم. انقد از اینجا بیزارم که حتی دلم میخواد از فردا نرم دیگه. 

بهش بگو من از ماه بعد نمیام حتما از قبل بهش بگو اگر قراردادی چیزی نوشتی  هرچند اگر قبول کنه ا ...

نه بابا قبول که نمی کنه. چون کمبود نیرو داره و هیچ کس نمیاد با این شرایط کار کنه ولی من حتی دوست ندارم یه روز بیام چه برسه یه ماه دیگه. 

نه بابا قرارداد ندارم. انقد از اینجا بیزارم که حتی دلم میخواد از فردا نرم دیگه. 

تهدیدش کن به شکایت

پولتو که داد کامل 

چون نیرو نداره کارش گیره پیشت 

روزی که داد از فرداش نرو هیچی هم بهش نگو

بعدشم 

نمیتونه تو رو مجبور کنه که بمونی سرکار چون قرار داد نداری

اول تهدید کن اگر نداد برو شکایت کن دیگه هم که مجبور نیستی بری

فقط یه چیزی فکر کنم مشکل داشته باشه وقتی قرارداد نداری نمیتونی شکایت کنی 

ببین میشه ها ولی خیلی اذیت میشی

تهدیدش کن به شکایت پولتو که داد کامل  چون نیرو نداره کارش گیره پیشت  روزی که داد از فرد ...

آخه اون هیچ وقت کامل نمی ده. همیشه حقوقش

یه ماه عقب تره. شگردشه. گروکشی با حقوق