2821
2789
عنوان

دوست همسرم

5154 بازدید | 101 پست

سلام به شما دوستان گل ،لطفا  راهنمایی کنید ،خواهش میکنم قضاوت نکنید فقط راهنمایی کنید 

همسر بنده یه شریک داره که هم شریکش و هم با هم خیلی رفیقن،ارتباط خانوادگی هم داریم ،من با خانموش خیلی دوست صمیمی هستیم ، حدودا یک سال رفیق همسرم به من پیامک میده مناسبت‌ها تبریک میگه ،مثلا مبگه یلدا مبارک،نوروز مبارک، شوهرمم از آین پیامک ها اطلاع داره ،ولی چند شب پیش  شب یلدا رفته بودیم باغ ،دوست شوهرم  چندین بار به بهانه های مختلف بامن تماس بدنی داشت،که من متوجه اوضاع شدم ،چندین بار تماس چشمی برقرار کرد و چشمک زد، آخر شب ساعت ۲ تو واتساپ برام یک پیامک خیلی عاشقانه فرستاد همراه با قلب ، دوستان الان باید چیکار کنم ، آیا به همسرم بگم !!اگه بگم که شراکتشون بهم میخوره وبک ضرر میلیاردی میکنیم،اگه بگم ب شوهرم بگم با خانواده دوستت رفت آمد نکنیم، میگه بعداین همه سال رفت آمد تو چت شد ،

لطفا راهنمای کنید،ممکنه برای خودتونم این شرایط پیش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت نگو ولی سگ محلش کن اون رفیقشو، ارتباط خانوادگی هم به صفر برسون. 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

بهش پیام بده بگو دفعه آخرت باشه حد خودتو بدون دفعه بعد پاتو از گلیمت فراتر بذاری قطعا به همسرم میگم ، این دفعه ندید میگیرم ولی وای به حالت تکرار کنی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
با خودش برخورد جدی کن بلاکش کن , هر جا هم دعوتتون کردن بهانه جور کن نرو به شوهرت بگو ازش بدت میاد و ...

اخه  متاسفانه من سادگی کردم همه تبریک های ک میفرستاد نشون شوهرم دادم، الان بگم هیزه میگه ۱ سال داره بهت پیام میده حتما در ارتباطین

بنظرتون به خاموش  بگم بهتر نیست؟

چی بگی آخه؟ اینطوری که بدتره. تازه میره برای تبرئه ی خودش کلی دروغ و تهمت میزنه پشت سرت که این خانم خودش هی نخ میداد و عشوه میومد منو وسوسه‌ کرد 

✅️🦋👌🍀

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز