2789
عنوان

عذاب وجدان

136 بازدید | 10 پست

بچه ها چن روز پیش ی جایی تو مجازی از ی دختره بدگویی کرده بودن ک ابروشو ببرن بعد من دیشب پیش خواهرم و شوهرش گفتم دختر فلانی ی پسره نمیدونم بل هن دوست بودن یا چی الان چن تا عکس و حرفای رکیک در موردش نوشته ، بعد اینم گفتم ک من تا چن سال پیش میدیدمش خییلی دختر خوبی بود اما الان دیگ نمیدونم والا 

بچه ها از خودم بدم میاد نباید میگفتم آخه ب من چه آخه 😟

الان خیلیعذاب وجدان دارم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

برو بگو اشتباه متوجه شدم درمورد کسی دیگه بود. اینحرفا تاوانش خیلی سنگینه ابروی آدم میره

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بهشون بگو اشتباه کردی و قضیه اینطور نبوده دیگه هرگز تکرار نکن چون کارمای سنگینی داره

آخه همی هم دیدن اطرافیانمون،  ولی خب آجیم ندیده بود 

بعدش زنگ زدم گفتم فک کنم فتوشاپ باش 

برو بگو اشتباه متوجه شدم درمورد کسی دیگه بود. اینحرفا تاوانش خیلی سنگینه ابروی آدم میره

اخه فقط من ندیدم همهمه دیدن اونو بالای ۲۰۰نفر فامیل و آشنا 

بعدش زنگ زدم گفتم والا هرچی فک میکنم انگار عکسشو فتوشاپ کردن اما این فک میکنن این دیگ از گناه کم نمیکنه باید کلا نمیگفتم 

آخه همی هم دیدن اطرافیانمون،  ولی خب آجیم ندیده بود  بعدش زنگ زدم گفتم فک کنم فتوشاپ باش& ...

توبه واقعی کن و با خودت عهد ببند دیگه هرگز اینکار رو نکنی و اگه می‌دونی آبروش روبردی باید جبران کنی

توبه واقعی کن و با خودت عهد ببند دیگه هرگز اینکار رو نکنی و اگه می‌دونی آبروش روبردی باید جبران کنی

چجوری جبران کنم اخهههه 😟

اگه نظر منفی ایجاد کردی باید دوباره اون نظر رو عوض کتی

اها بخدا ازشم زیاد تعریف کردم گفتم نمیدونم دیگ این عکسا داستانش چیه 

بنظرت الان باید چیا بگم در موردش ای خدااااا بخدا اصصصلا نمیخواستم بگم به‌و از دهنم پرید 

اها بخدا ازشم زیاد تعریف کردم گفتم نمیدونم دیگ این عکسا داستانش چیه   بنظرت الان باید چیا ...

به اون جمعی که این حرف رو زدی بگوخدا منو ببخشه از سر تقصیرمون بگذره در مورد فلانی اشتباه کردم قضیه اصلا اینجور نبوده و ،،،،،،،،انشاءالله که اونا هم به کسی نگفته باشن 

به اون جمعی که این حرف رو زدی بگوخدا منو ببخشه از سر تقصیرمون بگذره در مورد فلانی اشتباه کردم قضیه ا ...

باش عزیزم مرسی حتما میگم ❤