2777
2789

🌺بیاید بهترین موقع روز اول برای امام زمان و بعد برای همدیگه با خلوص نیت دعا کنیم دعا درحق همدیگه رد نمیشه

🌸هرکس برای من دعا کرد لایک کنه براش ام یجیب بخونم

💐خوشنودی اقا امام زمان صلوات

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه واسه منم دعا کنید کار خوب پیدا کنم از این سردرگمی نجات پیدا کنم ؟ خسته شدم بیشتر مشکلاتم از بیکاریه‌‌ اضطراب دارم ناامید شدم بلاتکلیفم‌‌ همش از بیکاری ...

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک فرج

انشاالله حاجت روا بشی برات بهترینها اتفاق بیوفته

آرامش و خوشی تو زندگیت پایدار باشه 

اللهم عجل لولیک فرج

خدایا ظهور آقا امام زمان علیه السلام رو برسون

دنیا خیلی داره جای خطرناکی میشه

اللهم عجل لولیک فرج بحق عمه سادات زینب کبری سلام الله

۱۴صلوات ۴۰بار یا مولانا یا صاحب الزمان ادرکنی،دوباره ۱۴صلوات بین الطلوعین این ذکر رو بگید از ایت الله بهجت نقل شده 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم عجل لولیک فرج

برام دعا کنید قلبم آروم بگیره خانواده شوهرم دست از سرم بردارن بزارن به زندگیم برسم دارم نابود میشم قلبم داره از تپش زیاد میاد تو دهنم برای آرامش زندگیم خوشبختیم که با همسرم یک زندگی معمولی پر از آرامش داشته باشم دارم خفه میشم😔😔😔😔😔😔😔😔😔🙏🙏🙏

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

السلام علیک یا صاحب زمان اللهم عجل لولیک فرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا تو رو به امام رضا قسمت میدم حال دل همه خوب شه تو رو به این لحظه عزیز نگاتو ازم نگیر بچم مشکلی نداشته باشه السلام علیک یا ضامن آهو پسرم رو به تو سپردم