2777
2789
داشت تازه خوابم میبرد این فکر اومد تو سرم چرا اینقدر سریع عمر میگذره تپش قلب گرفتم خوابم پرید   ...

قدرشون بدون تنها چیزی که محاله تکرار شه مادر و پدره تنها کسی که بی هیچ چشمداشتی دوست داره بی هیچ چشمداشتی کمکت میکنه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
قدرشون بدون تنها چیزی که محاله تکرار شه مادر و پدره تنها کسی که بی هیچ چشمداشتی دوست داره بی هیچ چشم ...

چجوری؟

دلم نمیخواد بد اخلاقی کنم اما اخلاق بابام خوب نیس بد میکنه

مامانم گاهی وقتا کل کل میکنیم

حالا رابطم با مامانم بد نیس اما بابام

شب که میشه همش میرم تو فکر

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خیلی خوب بود نمیدونم یهو چش شد اصن  چند نفر اومدن خونمون از اینکه ما با هم خوبیم تعیف کر ...

همیشه توخونه ات اسپنددودکن فرداغروب اسپنددودکن منم همینجورم الان یکی بگه زندگیت خوبه شوهرت خوبه بگم اره یهوشوهرم عوض میشه ودعوامون میشه واسه همین سکوت میکنم میگم شکر.من عادت داشتم همیشه لحظات شادی امونواستوری میکردم که خاله وعمه هام ببینن خوشحالم نه ازسربدجنسی بخدا همش ازحس خوب بودهی من استوری میذاشتم همون روزدعوا همون روز وسیله امون می سوخت یکدفعه گفتم این خرافات چیه بخدا اومدم استوری گذاشتم یهوشوهرم دادمیکشیدازکمردرد اومدم کیسه ابگرم وبهش دادم کیسه ترکید اب داغ توش بوداونم کیسه ای که باضمانت گرفته بودیم ازاون روز قسم خوردم هیچی نذارم تمام فرش ام خیس شد شوهرم دادوبیدادودعوامون شد😑

گاهی انسانم آرزوست
۴ سال تو عقد دوسال هم ازدواج کردیم

معمولا اوائل ازدواج حسشون نسبت به خانواده خودشون گل میکنه و فکر نمی‌کنند طرف مقابل هم همین احساس رو به خانوادش داره ولو اینکه زنه و احساسی تر و بیشتر حالا شوهر من همش هم توهم این رو داشت من میخوام از خانوادش جداش کنم 😂😂😂😂 خیلی عذابم داد و از نظر ارتباط با خانواده من خیلی کم بود خیلی کم الان عادت کردم ولی یه حفره ته دلمه که هیچ جوره پر نمیشه.... 

چجوری؟ دلم نمیخواد بد اخلاقی کنم اما اخلاق بابام خوب نیس بد میکنه مامانم گاهی وقتا کل کل میکنیم ح ...

طبیعیه خصوصا اگه کم سنی..... ولی خدایی قدر بدون همین بد اخلاقی‌اش هم دوست داشتنیه بعدها دلت برای غر زدناش هم تنگ میشه کلا رفیق بی کلک هستن گرچه ممکنه اشتباه کنند