2777
2789
چقدردردناک😔😔😔خداکمکشون کنه واقعابه حق حضرت زهرابراشون ده تاحمدمیخونم براشفانگران نباشیدتوکلتون به ...

ممنونم ازلطف ومهربونیتون خیلی خیلی سپاسگذارم🙏🌹

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
عمم بیمارستانه حالش خوب نیست از ترس ازدست دادنش نمیخوابم

درکت میکنم شدید 

منم دایی مامانم که خیلیییییی دوسش دارم حالش خوب نیست و گوشه ی خونه بی جون افتاده 

آخرین بار دو هفته پیش رفتیم عیادت تازه رفته بودیم شهرستان من از اولش بغض کرده بود آخه پاشو قطع کرده بودن 

یهو خودش گفت مهسا عزیزم خجالت میکشی بیایی پیش دایی😭

نتونستم بگم نمیتونم بغضمو تحمل کنم 

رفتم پیشش بوسم کرد منم بوسش کردم 

همین که برگشتم سریع دویدم سمت حیاط تا تونستم گریه کردم 

امروز از وفتی شنیدم دیکه امیدی نیست هزار بار مردم و زنده شدم

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم همین مشکل رو دارم اوایل که خیلی بیشتر تو همین حین بابام هم سرطان گرفت و فوت شد و من موندم دن ...

شوهرم خیلی خوب بود نمیدونم یهو چش شد اصن 

چند نفر اومدن خونمون از اینکه ما با هم خوبیم تعیف کردن ممکنه چشم زده باشن؟

واقعا درکت میکنم  اخه سخته ک دوس داره خانواده خودشو ببینه یا همش میگه دعوتشون کن ولی منو درک ن ...

حق داری منم به شوهرم میگم روزی که دخترداربشم اصلا نمیذارم راه دورشوهرکنه بعدمیگه الان توبهت بدمیگذره میگم نه ولی خونواده ام باشن توهم باشی خیلی خوبه باورکن بیشتراوقات خونه نیست ومنم بچه ندارم وتنهام تواین شهر 

گاهی انسانم آرزوست

من از ۲و نیم بیدارم معدم میسوزه و درد میکنه وگلاب به روتون خون تف میکنم منتظرم صبح بشه برم بیمارستان ببینم چیه از ریمه از معدمه به خدا هیچی سلامتی نمیشه .از معدم میسوزه تا دهنم.رفلاکس دارم ولی چون خون دیدم نگرانم 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

حق داری منم به شوهرم میگم روزی که دخترداربشم اصلا نمیذارم راه دورشوهرکنه بعدمیگه الان توبهت بدمیگذره ...

بچه دار شی بهتر که نمیشه چون بچه همش آویزونه و تو خسته میشی ازینکه تنهایی باید از پس همه چیز بر بیای و شوهرت نمیتونه کوچکترین کمکی بهت کنه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بچه ها یکی تو ساختمون داره خیانت می‌کنه با چشمای خودم دیدم یه مرد رفت خونشون یکی از نزدیکان هست ب نظ ...

بی خیال شاید تو اشتباه قضاوت کرده باشی 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
درکت میکنم شدید  منم دایی مامانم که خیلیییییی دوسش دارم حالش خوب نیست و گوشه ی خونه بی جون افت ...

خیلی سخته خیلی میفهممت منم خیلی بهم ریخته وداغونم ب شدت  دنیا بی رحم شده خیلی😔🖤

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺

همه اینا عوارض واکسن کروناس که حالا داره خودشو نشون میده بین جوونا اکثرااااا همینطور شدن 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد