2777
2789
عنوان

بیایین نظر بدین 🥱

253 بازدید | 21 پست

سلام خانما بیاییم نظر بدین کنار مرغ زعفرانی چی بزار نظر خودم کشک بادمجان با نون تارت و ماست خیار و سالادکلم  دسر و مخلفاته چیز دیگ نظرتون چی خوبه ک جا ب جا کنم نمیخام خیلی شلوغ شه چون خودمونی هست و بنظرتون برای بعد از شام چیز کیک خوبه یا کیک یخچالی کیک شکلاتی  دفعه پیش آماده کرده بودم 

یه سوپ مجلسی هم درست کنی خوبه  چیز کیک ام اگه با ذائقه شون میخونه عالیه  اگه نه یه کرامب ...

سوپ خور‌ نیس دفعه پیش سوپ شیر گذاشتم ک‌بقیه مهمون هام عاشقشن ولی خیلی نخوردن کرامپ چجوره خوبه تاحالا درست نکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوپ مجلسی هم درست کنی خوبه  چیز کیک ام اگه با ذائقه شون میخونه عالیه  اگه نه یه کرامب ...

کیک یخچالی چطوره من خودم چون اهل دسر و شیرینی نیستم خیلی تو نخش نیستم غذا ها خوب بود ؟

دمتون گرم چقدر کدبانو هستید. من همیشه یک مدل غذا درست میکنم با یک مدل سالاد و یک مدل دسر

مرسی قشنگم اشپزی رو دوست دارم من چون بار چندمه ساده تر میخام باشه ک خانومش اذیت نشه ما میریم دفعه اول براشون غذای اصیل ایرانی درست کردم و دفعه دوم غذا های فانتزی و فرنگی ولی اینبار نمیدونم چی انتخاب کنم 

مرسی قشنگم اشپزی رو دوست دارم من چون بار چندمه ساده تر میخام باشه ک خانومش اذیت نشه ما میریم دفعه او ...

آفرین به سلیقه ی شما. من شخصا لذت میبرم جایی مهمونی برم و میزبان با سلیقه و با حوصله باشه

آفرین به سلیقه ی شما. من شخصا لذت میبرم جایی مهمونی برم و میزبان با سلیقه و با حوصله باشه

مرسی عزیزم منم همچنین ولی چون مهمونم تازه عروسه نمیخام خیلی تجملاتی بشه ک مارو دعوت کرد اذیت شه 

مرسی عزیزم منم همچنین ولی چون مهمونم تازه عروسه نمیخام خیلی تجملاتی بشه ک مارو دعوت کرد اذیت شه  ...

چه اذیتی عزیزم. همه برای تازه عروسا خیلی پر و پیمون میزبانی میکنن و این اصلا چیز عجیبی نیست. هر کاری دلت میخواد و از دستت بر میاد انجام بده البته قطعا بدون توقع. چون بعضیا مثل من هستن و نهایتا از پس درست کردن یک یا ته تهش دو مدل غذا بر میان

غذا ها هم خوبه عزیزم .

زیاد خودتو اذیت نکن 

اگه میخوای پر پیمون تر بنظر بیاد میتونی ماست و خیار تو مجلسی تر درست کنی مثلا توش کشمش و گردو خورد شده ام بزن با یکم شوید .

سالادتم که خوبه ولی میخوای باکلاسش کنی میتونی جاش سالاد سزار بذاری که یجورایی بشه هم سالاد هم غذا 😁😂

غذا ها هم خوبه عزیزم . زیاد خودتو اذیت نکن  اگه میخوای پر پیمون تر بنظر بیاد میتونی ماست و خی ...

اگرم اشنان که زیاد خودتو اذیت نکن همون منوی خودت خیلیم عالیه چون گفتی دو بار دیگه ام دعوتشون کردی و مفصل پذیرایی‌ کردی 

کیک یخچالی چطوره من خودم چون اهل دسر و شیرینی نیستم خیلی تو نخش نیستم غذا ها خوب بود ؟

من یبار کیک یخچالی این مدلی که با بیسکوییت اینا درست میشه درست کردم خوشمون نیومد واقعا 

حالا بازم به ذائقه س