2777
2789
عنوان

جاري كرمو

355 بازدید | 24 پست

با جاري كه مجبوري ببينيش و خودشم ريز ريز كرم ميريزه و خودشم نريزه بچش رو پر ميكنه كه بچمو ناراحت كنه چطور بايد رفتار كرد؟ منم اصلا نميخوام با بچش بد صحبت كنم يا داد بزنم سرش كه دخترمو اينقدر خورد نكنه… دلم نمياد شما بگيد چيكا كنم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ش چی میگه مثلا؟

بچشو مادر شوهرم پرو كرده و همش دختر منو خورد ميكنه .. كه تو نميتوني تو بلد نيستي تو خيلي بچه گريه اي هستي ..درست بعني رفتاراي جاريمو داره قشنگ بكوبتت.. منم نميخوام دخترم تحت تاثير قرار بگيره

چی گفته به بچت ...وقت با اونایی بچتو بنشین کنار خودت باهاش بازی کن 

ميدوني چطورين خيلي حرفه اي غافلگيرت ميكنن فك ميكني خوبن يهو يه كاري ميكنه بچمو اديت ميكنه نه كه جسما از لحاظ روحي ..مثلا مثلا ميگه تو نميتوني بيايي خونه مادر بزرگ تو احازه نداري… اينم گريه ميكنه ٥ سالشه خوب

ميدوني چطورين خيلي حرفه اي غافلگيرت ميكنن فك ميكني خوبن يهو يه كاري ميكنه بچمو اديت ميكنه نه كه جسما ...

با جاریت حرف بزن بگو بچه من احساس ضعیف بودن میکنه با این حرفا 

من دوس ندارم دخترم تحقیر بشه 

ميدوني چطورين خيلي حرفه اي غافلگيرت ميكنن فك ميكني خوبن يهو يه كاري ميكنه بچمو اديت ميكنه نه كه جسما ...

اخی عزیزم به دخترت از بچگی یاد بده قوی باشه درسته کوچولوعه بهش بگو جوابشونو بده مثل بچه گوچولو ها مثلا بگه هه هه خیلیم میتونم اینطوری😁

ینی چی مجبوری ببینیش ؟ خب از اینجور ادما باید فاصله بگیری

دوست دارم كه جواب مودبانه بدم بهش ولي من تو خونواده شوهرم وقتي دهن باز ميكنم چه موديانه چه با كمي ناراحتي ميگن كه ببين ديدي گفتم اين عروس فلانه بساره..به قول معروف ديوارم كوتاهه

دوست دارم كه جواب مودبانه بدم بهش ولي من تو خونواده شوهرم وقتي دهن باز ميكنم چه موديانه چه با كمي نا ...

اخ دقیقا مثه منن 

منم دهنمو باز کنم میگن دیدی فلان کرد ولی دیگه خودم نمیحرفم شوهرم جای من میحرفه 😂