2777
2789
عنوان

موش توخونه

453 بازدید | 40 پست

خانما شوهرم محل کارش موش داشتن ازقضاموشه اومده توساک وسایل شوهرم واومده توخونه خیلیم ریزه تواشپزخونس حسش کردم ماروزمین میخوابیم چون تختمو نصب نکردم هنوز نیاد تودهنمون🤮🤮🤮تافردا ک چسب موش بیاریم خونم اپارتمانیه خیلی حیففففف شد موش کم بودددددد😭😭😭😭😭😭😭

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااااااای گفتی موش 🤣 

ما پارسال یه موش گنده بود اندازه بچه گربه ۳ ماهه رنگ خاک اومده بود توی حیاطمون ، خونمون ویلایی هست ، یگانه تمام با هر وسیله ای که بگی اومدیم گیرش بندازیم نشددددددد تاخالا این مدلی ندیده بودم ! تله موش قفس گذاشتیم رفت توش اما جابه جا شد از بس گنده بود درش باز شد اومد بیرون چسب موش گذاشتیم جای دست پاهاش روش بود 🤣 خودش نگرفت ، دوسه تا سم موش توی غذا بهش دادیم خورد اثر نکرد والا فکر کنم اژدها بود 🤣 دیگهههه ی سم دیگه قوی بود گذاشتیم توی غذا بهش دادیم مسموم شد دیدیم وسط حیاط گیججج می‌زنه کم کم مرد ، من دیگه یکماه نصف شب عادت کرده بودم میخواستم برم توی حیاط میذاشتم بره قایم بشه بعد توی حیاط راه میرفتم 🤣، ما نمیخواستیم بکشیمش میخواستیم بگیریمش ببریمش جایی آزادش کنیم اما خودش خواست بمیره 😟

شبکاره تنهاییم😭

یا خدااااااااا😑خونه کسی رو نداری بری تا فردا؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
وااااااااای گفتی موش 🤣  ما پارسال یه موش گنده بود اندازه بچه گربه ۳ ماهه رنگ خاک اومده بود تو ...

🤣🤣🤣🤣مال من ریزه الان زندگیمو ب گندمیکشه 

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***