امروز از استرالیا بعد 12 سال امدن برای تفریح بعدش دخترش هم سن منه چقدر عمپم با بابام فقر داره منطقی امروزی و خیلی بادرک و شعور تعبیزی بین زن و مرد قائل نیست و مهربون، واقعا خوشکم زد نه به بابام ی مریضم و کهنه ذهن بیشعور اعیاشم و به عموم!!! دخترش با تیپ قشنگ، دحترش لیوان چایی ها رو روی پای عموم یعنی پدر خودش ریخت ولی عموم هیچی نگفت گفت چیزی نشده پیش میاد و سر دخترش و بوسید و شلوار شو هوض کرد، صبح دیدم مو هاشو بامی بافت در صورتی که بابای من نمیدونه من اصلا چند سالمه گاهی میگه 25 شدی بعد میگه نه هنوز انگار کوچیک تری بعدش اون روز شناسم نامم رو دید گفت ههه تو 17 سالته!! هین خر بزرگ شدی بدرد نخور 💔 روانشناس لعنتیمم خوب نبود 😭😭 افسردگی دارم خیلی خیلی از بابام میکشمو اضطراب و استرس، هی خدا بقیه با زجر کشیدن قوی میشه ولی من میخوام ضعیفم کنی اخه هنوز خیلی زوده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سخت نگیر دختر،رو روابط حساسیت نشون نده که چرا فلان کار رو با من نمی کنن و بخوای ناراحت بشی، کلا انتظاراتت رو از بقیه حتی پدر و مادرت کم کن واسه اینکه آرامش داشته باشی، بالاخره هر کس یه اخلاقی داره و همون عموت هم ممکنه اخلاق های بدی هم داشته باشه که اگه خبر دار بشی برگات بریزه😁