2821
2789
عنوان

جاری

446 بازدید | 10 پست

امشب تولد مادرشوهر م بود

رفتیم سه تا برادر با هم پول جمع کرده بودن طلا گرفتن بودن 

حالا کار ندارم 

خواه شوهرم اومد .فقط از لباس بچه جاری تعریف کرد که به به چه لباسی .اینا .اصلا از لباس دختر من تعریف نکرد اصلا انگار ندیدش

بعد من تبریک گفتم .زود خواه شوهر به جاری کوچک گفت آروم من زود باش تو هم تبریک بگو .🥴

موقع عکس گرفتن خواهرشوهر عکس گرفت بعد هی می گفت به بچه جاری دوربین نگاه کن فلان .یا به جاری می گفت دوربین نگاه کن .یا به جاری می گفت چشمات بسته هست اینا.بعد من عکس ها رو نگاه می کردم تو کل عکس ها من و دخترم کج و کوله ایم

یا موقع عکس گرفتن بچه این جاری کوچک اومد بغل من نشست اصلا جاری هیچی نگفت .دفعه بعد رفت تو بغل جاری بزرگ نشست .زود جاری کوچک به به و چه چه که برو بغل زن عمو بشین 

کلی حس بد گرفتم .نمی دونم حسن درسته یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیداا ولی به یه وررت

اصن نه ناراحت باش ن حرص بخور

ب خودت و بچت اعتماد به نفس بده

همینکه شما خودتو دخترتو دوست داری کافیه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

برام عیناً پیش اومده آخریش دیشب 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

همین کاری که با شما شد امشب مادرشوهرم ده ساله با جاریم میکنه علیه من تا ماه قبل بهت بگم وقتی اینکار میکرد اونقدر ناراحت میشدم و اشک میریختمم اخر سر به این نتیجه رسیدم اهمیت ندم بیخیال باشم سلامت خودم واجب تره تاپیکهام هست بخون اینا از قصد اینطور میکنن تا حرصت بدن 

همین کاری که با شما شد امشب مادرشوهرم ده ساله با جاریم میکنه علیه من تا ماه قبل بهت بگم وقتی اینکار ...

منم متوجه شدم 

خوششون از جاریمم نمیادا ولی به من ترجیح ش میدن

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
2790
2823
2791
2779
2792