2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 24 پست

نه عزیزم کلا طلا سفید رنگش میره زرد یا قرمز میشه ولی نه کامل.حلقه منم اینجور شدالبته بعد چند سال نه چند ماه.بردم دادم باز سفید کردن دوباره بعد چند وقت رنگش برمیگرده.فاکتور مگه نگرفتی دیگه نگرانی نداره

ببین آهنربا میگیره؟گرچه بعضی از فلزات دیگه هم آهن جذب نمیکنن

باشه ممنونم ولی بهترین راه نشون دادن ب چندجاس

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم کلا طلا سفید رنگش میره زرد یا قرمز میشه ولی نه کامل.حلقه منم اینجور شدالبته بعد چند سال نه ...

گرفتم ولی طلای سفید رنگش نمیره من خواهرامم دارن چندساله هیچ تغییری نکرده  برمن ۲۰رچوز نشده رفته

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بچه ها بنظرتون طلا میاد پایین یا نه? اسی مبارک باشه عزیزم ولی حتما ببر نشون بده

ممنونم 

باشه ممنونم ولی بهترین راه نشون دادن ب چندجاس

اون که صد البته،مگه از طلافروشی نگرفتی؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
گرفتم ولی طلای سفید رنگش نمیره من خواهرامم دارن چندساله هیچ تغییری نکرده  برمن ۲۰رچوز نشده رفته

برا من که حلقه خریدم طلا سفید بعد چن  سال رنگش رفت بردم دوباره سفید کردن دوباره برگشت.نگران نباش .فاکتور داری مطمئن هست شاید با مواد شوینده یا اسیدی برخورد کرده زودتر رنگش رفته

اون که صد البته،مگه از طلافروشی نگرفتی؟

از ۱۵خرداد خرید کردم اولین بارم بود از اونجامیخریدم 

برا من که حلقه خریدم طلا سفید بعد چن  سال رنگش رفت بردم دوباره سفید کردن دوباره برگشت.نگران نبا ...

من کاری کنم درش میارم انگشتر نشونمه🥲رنگش ب این سرعت رفته