2789
من حس ششم سایت بودم با ی کاربری دیگه اینقدر که میومدن تو تاپیک ها صدام میزدن.باعث سردردم میشد. و پشت ...

چ جالب 

من یسوالی بپرسم ازتون 

حس آراد بهم چیه و کلا راجب شخصیتش هرچی به ذهنت میادو میگی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس ششم سایت بودم با ی کاربری دیگه اینقدر که میومدن تو تاپیک ها صدام میزدن.باعث سردردم میشد. و پشت ...

سوالای منو جواب بده 

رمضون مسگل قلبی داره یانه

بچه سمیه چیه

ریحانه دوس پسرداره یا نامزد

تا ی سال دیگه به همه خواسته هات میرسی.انرژی مثبتی ازت دریافت کردم

شوهر. من با کسی‌ در ارتباطه؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
میشه لطفا بگین کی ازدواج میکنم با چجور ادمی؟ به هدفم میرسم؟

دو سال دیگه ازدواج میکنی.به هدفت میرسی.با ی آدم خوبش ازدواج میکنی با درآمد متوسط. که پسره ی خواهر داره.قد 170تا175.کارمنده

اره

خواهش میکنم جواب بده 

رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل میکنم خوبه ؟ آینده ای داره؟ موفقیت دارم ؟

شهرکی بهم حس داره؟یا آینده ای باهاش دارم ؟  لطفا هرچیزی درمورد خودم یا آیندم حس می‌کنی بگو 

دو سال دیگه ازدواج میکنی.به هدفت میرسی.با ی آدم خوبش ازدواج میکنی با درآمد متوسط. که پسره ی خواهر دا ...

عزیزم من چند روز پیش یه امتحان داشتم انشالله به امید خدا قبول میشم ؟

و من کی ازدواج میکنم ؟

خدایا شکرت بابت همه چی