2777
2789
عنوان

دارم میترکم

89 بازدید | 6 پست

ی شوهر خواهر دارم از شهرستان اومده بود تهران ومن واقعا دلم براش میسوخت دعوتش میکردم و بهترین غذای خونمو جلوش میزاشتم 

بعد ی مدت جلو من با ابجیم دعوا کرد وخودشو زد ب بیهوشی  وکلی فحش واینا من هیچ کاری نکردم هیچ دفاعی از خواهرم نکردم اصلا مات شده بودم 

بعد از ی مدت دعواشون شد مامانش زنگ زد ب مامانم گفت این دوبهم زنی میکنه بین این ها درصورتی ک نن  ابجی مو ب صلح دعوت میکردم 

الان گوشو خواهرشوهرم گم کرده خارج  وخواهرمم رفته  بعد بابام هم رفت ی سر بخاطری سری مسائل کاری بعد بابام میگه اصلا دامادمون تحویلش نمیگرفته 

ازش بشدت عقده ای ام هر روزبهش فکر میکنم  کلا ی آدم نقشه کشه ک ب ظاهر دوسته واز پشت خنجر میزنه مثلا نمیزاره ابجیم برامون عکس بفرسته درصورتی ک خواهراش خارج هرگهی میخورن 

الان ابجیم پیام داد گفت فیلم عروسیمو اگه شوهرش پیام داد نگی ک تو لب تاپته ک منو میکشه  من دوباره عقده ای شدم  آخه این حیون چیه ک خواهرم انقدر حرفشو گوش میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا نفهمیدم خواهرشوهره یا شوهر خواهره؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

به خدا نفهمیدم خواهرشوهره یا شوهر خواهره؟

شوهر خواهر ببخشید 

چرا ابجیم مثل موش ازش میترسه هرچی میگه رو گوش میده 

الان هم ابجیم گفت اگه بهت پیام داد ب جای من  نگی  ک فیلم عروسیم تو لپ تاپته 

ی آدم دور وآشغاله چرا بهش انقدر خوبی تردم الان حیوون خارجه یعنی میشه برگرده حالشو بگیرم 

شوهر خواهر ببخشید  چرا ابجیم مثل موش ازش میترسه هرچی میگه رو گوش میده  الان هم ابجیم گفت ...

بهنرهای سیاست داشته باشید الان آبجی شما زن اونه نباید به خاطر چزوندن شوهرش زندگی اونارو تلخ کنی 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بهنرهای سیاست داشته باشید الان آبجی شما زن اونه نباید به خاطر چزوندن شوهرش زندگی اونارو تلخ کنی  ...

همش تو فکرم چجوری انتقام بگیرم ازش آخه خیلی خیلی بهش خوبی کردم 

آشغال انقدر خوب دوبهم زنی بلده ک اصلا متوجه نمیشی کار اینه  

خدالعنتش کنه یعنی میشه بمیره خواهرم ی شوهر دیگه بگیره 

مثلا فیلم عروسی خواهرم تو لپ تاپ من باشه چی میشه 

عکسشو بفرسته چی میشه نمیزاره آشغال نکبت