2777
2789

اومد لایکم کنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اومدم 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
خوش اومدی حس ششمی؟

تقریبا نیمه حس ششمی

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
من اومدم 

سلام دوستم خوبی میگی کی باردار میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

میشه بگی وحید برمیگرده ؟چه حسی بهم داره لطفااا 

بله حس خوبی داره 

تقریبا نیمه حس ششمی

میشه بگی بعد یازده ماه کات که برنگشتیم بهم و سراغ همو نگرفتیم اون حسش ب من چیه هنوز؟فراموش کرده یاچی؟ هرچی حس میکنی بم بگو:)

اینم بگو ب هدفم میرسم امسال یانه

مرسی❤