2777
2789
عنوان

بیایین ببیینم😂😂

100 بازدید | 12 پست

من نسبت به بقیه خانوما دوبرابر تستروژن تو بدنمه.. تو ازمایش هورمونی مشخص شده

ومشکوک به تنبلی تخمدانم

مبخواستم بدونم میشه با داروهایی ک بهم میدن موهای زائدی که دراوردم از بین برن یا صدام که کلفت شده ملیح تر بشه... 

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

چند بود واسه شما؟؟

منم چند روز پیش آز دادم ۶۶ بود تنبلی تخمدام دارم و موی زائد

..

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
چند بود واسه شما؟؟ منم چند روز پیش آز دادم ۶۶ بود تنبلی تخمدام دارم و موی زائد ..

66😶😶مطمئنی عدد تستروژنت این بود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وایسا عکس ازمایشمو بذارم

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۱۲۲۶_۰۰۲۹۲۲_sprb.jpg

این مال منه. 

تو داخل ازمایشگاه کار میکنی؟ 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۱۲۲۶_۰۰۲۹۲۲_sprb.jpg این مال منه.  تو داخل ازمایشگاه کار ...

نه عزیزم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
مال منم بالاست ولی مال تو ک خیلی زیاده  چن ساله درگیریش. دکتر رفتی؟

من چندساله متوجه شدم ولی پیگیر نشدم.الان دقیقا ۲۱ روزه دارم قرص میخورم واسه این مشکل.ولی معده م داغون شده‌روزی ۶ تا قرص میخورم دیگ واقعا حالم از همه چی داره بهم میخوره

من چندساله متوجه شدم ولی پیگیر نشدم.الان دقیقا ۲۱ روزه دارم قرص میخورم واسه این مشکل.ولی معده م داغو ...

من خیلی میترسم قرصا عوارض داشته باشن.. 

هنوز نرفتم دکتر ولی میشه بهم بگی چه قرصایی بهت داده و چ تاثیراتی روت گذاشته

موها زائدت ریختن؟ یا صدات ارومتر نشد

من خیلی میترسم قرصا عوارض داشته باشن..  هنوز نرفتم دکتر ولی میشه بهم بگی چه قرصایی بهت داده و ...

نه موهای زائدم همچنان باقدرت درمیاد .فقط گفت میتونی بری لیزر کنی

قرص متفورمین داده روزی ۳ تا میخورم

اسپیرونولاکتون روزی ۲ تا

سیپروترون کامپاند روزی یکی

نه موهای زائدم همچنان باقدرت درمیاد .فقط گفت میتونی بری لیزر کنی قرص متفورمین داده روزی ۳ تا میخورم ...

من لیزرم میترم اما میترسم بخاطر تنبلی تخمدان جواب نده💔

من لیزرم میترم اما میترسم بخاطر تنبلی تخمدان جواب نده💔

به من گفت چون تنبلی تخمدانت شدیده جواب نمیده.باید دارو مصرف کنی.بیشتر بخاطر اونه ک داروهارو میخورم برم لیزر