2777
2789
عنوان

امشب بله برونم بود ولی!💔⭐️

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 60 پست
خوشبخت بشی، به این چیزا فکر نکن، انتخاب خانواده که دست تو نبوده، شاکر باش که الان میتونی خانواده عال ...

ممنون عزیزم بله حق با شماست

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
درسته برات تحمل این لحظه ها سخت بودن اما خداروشکر همسرت انسان فهمیده و خوبی هست .خودتو جمع و جور کن ...

بلع چشم عزیزدلم ممنونم ازت خوشبخت باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین این آدمی هست که قراره تو همه ی لحظه های زندگیت کنارت باشه همین مهمه، حالا هم خوشحال باش بالاخر ...

اوهوم

من خودم بابا دبیر موسسه ام وتسه زبان تدریس میکنم دان ۱ بوکس دارم دان ۲تکواندو دارم تزدیقات پ ...

خب همینارو بکن تو چشمشون اونا فک کنم کلا با ازدواج شما مخالف بودن وگرنه چه دلیلی داره بیان پز تحصیلات و فرهنگشون بدن

درضمن فرهنگ و شعور با رفتار مشخص میشه ن تعریف از خود

به نام 

بهتر جدا باشید از خونواده‌ش تا تو عزت نفست برگرده و خودت رو پیدا کنی با این روحیه شکننده اگه رفت و ...

اره اینطوری واسه جفتمون بهتره

یروز پرررر قدرت برمیگردی😁🙌

اره اینطوری واسه جفتمون بهتره یروز پرررر قدرت برمیگردی😁🙌

انشاا... 💗💗

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
با احترام به تمااااام معلما و ناظما اما انقدررررررم تحصیل کرده و با پرستیژ نیستنا الکلی گنده شون نکن ...

خخ همون

اخه منم فقه پدرم بده و یکی از عموهامو سر مواد فروشی گرفتن

وگرنه الان ی عمه ام دندون پزشکه؛)یا مادر خودم لیسانس روانشناسی داره ک هبموقت البته ب کارش نیومد نرف دنبالش

خودم اینهمه هنر دارم منم اگه الا پشت کنکوریونبودم ۲سال از تحصیلم تو وکالت میگذشت

خب همینارو بکن تو چشمشون اونا فک کنم کلا با ازدواج شما مخالف بودن وگرنه چه دلیلی داره بیان پز تحصیلا ...

این ی برادر بزرگگگگگگگگ داره و ی خواهر گنده با مادرشون

این ۳تا با این ازدواج مخالف سفت و سختن

حالا قل شوهرم و ابجیش ک تهرانه ک بقیه موافق سفت و سختتتت😂اینا منو ۶سالع میشناسن 

مادرش هیچی نشده ب من میگف خزاب برا پسرم نمیگیرم ب زوررر کامزدم اومده بود

ببین از دو حالت خارج نیست یا آدم های بافرهنگی هستند و تیکه نمیندازن  یا بی فرهنگن و تیکه میندا ...

۱۲تا خووهر برادرن

بجز ۳نفر ک یکیش مادرشونه هبجکس تو خاندانشون بامن مخالف نی و فقطم این ۲تا دختر پسرش بودن ک نطق میکردن

بنظرم خودت الکی دست بالا گرفتیشون .

این ۲تا ادعا دارن

وگرنه پیز خاصی نیستن

درسته ناظمه معلمه یکیشون مهندسه یکیشون روانپزشکه

ولی خب

برا منکه درس نخوندن ب من پزشو میدن برا خودشون خوندن

خیلی مبارکه عزیزم ایشالا خوشبخت باشی♥️ بهش فکر نکن، تو قراره بترکونی مطمئنم💪🏼💪🏼

مرسی عزیزدلم همچنین