2777
2789

از روز ۱۲هم پریودی تا ۱۸ هم وقت هست ک کیت انجام بدی

از ساعت ۱۰صبح تا ۲ظهر چیزای ابکی مثل چای ابمیوه اب نخور

ساعت ۲تا ۲نیم ظهر کیت انجام یده ساعت دقیق جواب میده

ساعت های دیگه مثل اول صب یاعصر شب جواب دقیق نمیده

دیگه ساعت۱۰ ۱لیوام اب بخور برو دسشوی و تا ساعت۲استفاده نداشته باش و دسشوی نرو دوروز مشت سرهم قطعا دوخط پررنگ میشه و یهنی تخمک در حال ازاد شدن و یااینکه میخواد اازاد باشه

دیگه از۱۲تا۱۸هم سیکل هرروزی ک پررنگ شد اون روز رو روز تخمک گذاریت بدون

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍

اولا ابنکه اگه تنبلی داری به درد نمیخوره 

بعدم برای استفاده از روز ده پریود تا یک هفته استفاده میکنی و دور نمیندازی بعد همه رو میزاری کنار هم اون روزی که از روزای دیگه پر رنگ تر بود میشه روز تخمک گذاری 

و اینکه بر عکس بی بی چک نباید ادرار اول صبح باشه

باید بعد از ظهر باشه مثلا چهار عصر

بعدم ابنکه تو بسته یک کاغذ راهنما هست چه همه چی رو توش یاد داده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از روز ۱۲هم پریودی تا ۱۸ هم وقت هست ک کیت انجام بدی از ساعت ۱۰صبح تا ۲ظهر چیزای ابکی مثل چای ابمیوه ...

شما از کیت جواب گرفتین واقعا درست؟

آخه من تاحالا استفاده نکردم تصمیم دارم برای ماه بعد بگیرم

شما از کیت جواب گرفتین واقعا درست؟ آخه من تاحالا استفاده نکردم تصمیم دارم برای ماه بعد بگیرم

اره چون ۳ماه انجام دادم پشت هم تا بفهمم چه روزای تخمک ازاد میشه و این ماه اقدام کردم تو همون دوروز که کیت میزدم و دوخط میشد دوشب ۳شب اقدام کردم پشت هم الان. باردارم

اره چون ۳ماه انجام دادم پشت هم تا بفهمم چه روزای تخمک ازاد میشه و این ماه اقدام کردم تو همون دوروز ک ...

مبارک باشه ان شاالله بارداری و زایمان خوبی پیش رو داشته باشی،😍من این ماه تو اقدام بودم دو روز قبل موعدم لکه بینی قهوه‌ای شروع شده خیلی کمه درحدی که رو لباسم نمیریزه خودمو خشک میکنم با دستمال متوجه میشم ماه قبل آزمایش هورمون و سونو دادم مشکلی نداشتم الان پنج روزه لکه بینی دارم بنظرتون از چیه؟ممنون مییسم اگر اطلاعاتی دارین بهم بگین

مبارک باشه ان شاالله بارداری و زایمان خوبی پیش رو داشته باشی،😍من این ماه تو اقدام بودم دو روز قبل م ...

لکه قهوه ای مال بارداری هست عزیزم انشالله ک باشی 

لکه قهوه ای مال بارداری هست عزیزم انشالله ک باشی 

جدی،😍طولانی شده چی؟۵روز شده.

گاهی کمر درد هم دارم گاهی تخمدانم هم و زیر دلم درد می‌کنه یا تیر خیلی خفیف میکشه.

بنظرت  کی بی بی چک بزارم ۳روز از موعدم گذشته 

جدی،😍طولانی شده چی؟۵روز شده. گاهی کمر درد هم دارم گاهی تخمدانم هم و زیر دلم درد می‌کنه یا تیر خیلی ...

من ۱روز از موعد مریودیم گذشت زود رفتم ازمایش دادم... اما من لک بینی رو رو بارداری اولم از اخرهای ماه ااول داشتم تا وسط ماه سوم...الان باردارم هنوز لک بینی شروع نشد

ادما فرق دارن باهم وقتی ۳روز گذشته انشالله ک هستی

من ۱روز از موعد مریودیم گذشت زود رفتم ازمایش دادم... اما من لک بینی رو رو بارداری اولم از اخرهای ماه ...

اها من تو بارداری اولم اصلا لکه بینی نداشتم.کلا تو عمرم اولین باره لکه بینی دارم.ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسم لکه بینی چطوری بود لخته مانند خیلی ریز بریده بریده هم داشتین؟(قهوه ای)مثل شیر فاسد که بریده بریده میشه.؟

اها من تو بارداری اولم اصلا لکه بینی نداشتم.کلا تو عمرم اولین باره لکه بینی دارم.ببخشید یه سوال دیگه ...

ن مثل ترشحات سفید قبل بارداری هست؟؟ک مثلا همیشه در ماه اون ترشحات رو داشتیم؟؟فقط رنگشون فرق داشت